P pelinda Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2008 130 1 96 41 A.B.D. 10 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinda #1 kizlar 2 gun sonra dugunum var saat gece 2 ve ben henuz bitirebildim muzik olayini..alkisalkisalkis Giris icin : kitaro ;sun dance Pasta : Vangelis; conquest of paradise Ilk dans :Mariah Carey ' I cant live without you Ayrica taki toreni icinde bir kac parca sectim bazen sacma sapan calabiliyolar diye :Historia de un Amor ,enya only time gibiboshayallersmile Umarim bi aksaklik olmaz
kizlar 2 gun sonra dugunum var saat gece 2 ve ben henuz bitirebildim muzik olayini..alkisalkisalkis Giris icin : kitaro ;sun dance Pasta : Vangelis; conquest of paradise Ilk dans :Mariah Carey ' I cant live without you Ayrica taki toreni icinde bir kac parca sectim bazen sacma sapan calabiliyolar diye :Historia de un Amor ,enya only time gibiboshayallersmile Umarim bi aksaklik olmaz
melike_ecesuu Evli, Mutlu,Çocuklu <3 Kayıtlı Üye 27 Aralık 2009 27.155 25 408 10 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinda #2 şimdideniyi eglenceler canımcım allah gönlüne göre versin bitanem mutluluklar...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
şimdideniyi eglenceler canımcım allah gönlüne göre versin bitanem mutluluklar...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
P pelinda Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2008 130 1 96 41 A.B.D. 10 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinda #3 cok tesekkur ederim melikecim hihoyyyt
BenmasMavi Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 4.941 3 0 İstanbul 10 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinda #4 pelinda .!.: kizlar 2 gun sonra dugunum var saat gece 2 ve ben henuz bitirebildim muzik olayini..alkisalkisalkis Giris icin : kitaro ;sun dance Pasta : Vangelis; conquest of paradise Ilk dans :Mariah Carey ' I cant live without you Ayrica taki toreni icinde bir kac parca sectim bazen sacma sapan calabiliyolar diye :Historia de un Amor ,enya only time gibiboshayallersmile Umarim bi aksaklik olmaz Genişletmek için tıkla... Mariah Carey I cant withouth you parçası kocişimle benim aşk şarkımdır :asigim: Güzel tercih kutlarım...
pelinda .!.: kizlar 2 gun sonra dugunum var saat gece 2 ve ben henuz bitirebildim muzik olayini..alkisalkisalkis Giris icin : kitaro ;sun dance Pasta : Vangelis; conquest of paradise Ilk dans :Mariah Carey ' I cant live without you Ayrica taki toreni icinde bir kac parca sectim bazen sacma sapan calabiliyolar diye :Historia de un Amor ,enya only time gibiboshayallersmile Umarim bi aksaklik olmaz Genişletmek için tıkla... Mariah Carey I cant withouth you parçası kocişimle benim aşk şarkımdır :asigim: Güzel tercih kutlarım...
soulmate84 Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Şubat 2010 1.145 73 358 İstanbul 13 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinda #5 Mutluluklar canım, ömür boyu sürsün inşallah. :))
gulfem35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2010 32 0 36 İzmir 21 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinda #6 kızlar enfes parçalar christina auguleradan beautifulda güzeldir.ya TÜRKÇE parçalar hangileri sizce??:asigim:
kızlar enfes parçalar christina auguleradan beautifulda güzeldir.ya TÜRKÇE parçalar hangileri sizce??:asigim:
eesra Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2009 201 0 96 İstanbul 21 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinda #7 mariah carey nişanımda dans parcamdı.muhtesem...mutluluklar cnm... Son düzenleme: 23 Mayıs 2010