- Konu Sahibi melikesurucu
-
merhaba yakın arkadaşım aynı zamanda kuaförüm geçenlerde kuaför salonuna malzemecisi geldi framesinin ürünlerini satıyo bu malzemeci ve ürünleri çok kaliteli biraz pahalı röfleden saçlarım ç çok yıprandığında kullandığım bii şampuan ve bakım kremi ürünü vardı saçımı iki ay içinde topladı inanınkii şimdi kestirdim düğün dü topuz du telaşı bitince de kısacık kestirdim ama bu beyfendi saçlarıma angar yağını önerdi şimdi netten bakıyorum bulamıyorum neye yarar nası bulurum diyeeeee beyfendi çok iddaalı konuştu araştırmam lazımmmmmmm bilen sölesin lütfennn
merhaba yakın arkadaşım aynı zamanda kuaförüm geçenlerde kuaför salonuna malzemecisi geldi framesinin ürünlerini satıyo bu malzemeci ve ürünleri çok kaliteli biraz pahalı röfleden saçlarım ç çok yıprandığında kullandığım bii şampuan ve bakım kremi ürünü vardı saçımı iki ay içinde topladı inanınkii şimdi kestirdim düğün dü topuz du telaşı bitince de kısacık kestirdim ama bu beyfendi saçlarıma angar yağını önerdi şimdi netten bakıyorum bulamıyorum neye yarar nası bulurum diyeeeee beyfendi çok iddaalı konuştu araştırmam lazımmmmmmm bilen sölesin lütfennn
Merhaba, benim kardeşim kuaför Kerastase'ın yeni bir ürününden bahsetmişti. Argan yağı var içinde onu kullanmanı tavsiye ederim demişti ki keza ellerinde hiç kalmadığından da bahsetti :) Bende internette araştırıp saf olanını buldum, gerçekten pahalı bir ürün. Ama inanın mucizevi bir bitki.
Benim çok sivilcem çıkmaz ama geçenlede dudağımın üstünde çıktı, 2 günde sivilcenin izi bile kalmadı. Aynı zamanda benim saçımın inanılmaz kurudur resmen tararken çıtır, çıtır eder. Argan yağını saçımda da denedim, sonuç inanılmaz güzelllllllll. saçlarım pamuk gibi oldu. Benim denemediğim ürün kalmadı saç kuruluğuna. Çok memnunum çokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?