• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri kızlarr hiç argan yağını duydunuz mu???

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

melikesurucu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
127
0
66
Erzurum
merhaba yakın arkadaşım aynı zamanda kuaförüm geçenlerde kuaför salonuna malzemecisi geldi framesinin ürünlerini satıyo bu malzemeci ve ürünleri çok kaliteli biraz pahalı röfleden saçlarım ç çok yıprandığında kullandığım bii şampuan ve bakım kremi ürünü vardı saçımı iki ay içinde topladı inanınkii şimdi kestirdim düğün dü topuz du telaşı bitince de kısacık kestirdim ama bu beyfendi saçlarıma angar yağını önerdi şimdi netten bakıyorum bulamıyorum neye yarar nası bulurum diyeeeee beyfendi çok iddaalı konuştu araştırmam lazımmmmmmm bilen sölesin lütfennn:34:

merhaba yakın arkadaşım aynı zamanda kuaförüm geçenlerde kuaför salonuna malzemecisi geldi framesinin ürünlerini satıyo bu malzemeci ve ürünleri çok kaliteli biraz pahalı röfleden saçlarım ç çok yıprandığında kullandığım bii şampuan ve bakım kremi ürünü vardı saçımı iki ay içinde topladı inanınkii şimdi kestirdim düğün dü topuz du telaşı bitince de kısacık kestirdim ama bu beyfendi saçlarıma angar yağını önerdi şimdi netten bakıyorum bulamıyorum neye yarar nası bulurum diyeeeee beyfendi çok iddaalı konuştu araştırmam lazımmmmmmm bilen sölesin lütfennn:34:

İnternette sonuc cıkmıyor hıc. Emın mısin dogru anladıgına yağın adını...

Canim muhtemelen bahsettigin argan yagi olmali.fastan gelen bu yag saclar icin cok yararliymis..saci super besliyomus.ama pahaliymis biraz.deneyen arkadaslarim var.bi de kerstase in argan yagi icern bi urunu varmis muthis satiyomussipris verdim kuafore haftaya gelicek..

nivea nın kreminde ve bazı saç ürünlerinde argan yağı var odur muhtemelen

argan yağıyla Saç Bakımı:
Argan Yağı geleneksel olarak saç maskesi ve saç düzenleyicisi olarak kullanılmaktadır.
• Saçı güçlendirir, parlaklık, yumuşaklık ve ipeksi bir dokunuş kazandırır.
• Saçlı derinin beslenmesini artırır ve canlanmasını sağlar.

Yoğun Terapi (Haftada 1-2 defa uygulanır)
1) Argan Yağını avucunuzla ısıtarak saça bol miktarda uygulayın.
2) Kafa derisine yavaş hareketlerle masaj yapın.
3) Saçınızı ılık bir havluyla örtün ve 30 dakika boyunca böyle bekleyin.
4) Saçınızı yıkayın.

argan yağı o canım evet bende televizyonda faydasını çok duydum ve alıcam aktarlarda vardır mutlaka

Merhaba, benim kardeşim kuaför Kerastase'ın yeni bir ürününden bahsetmişti. Argan yağı var içinde onu kullanmanı tavsiye ederim demişti ki keza ellerinde hiç kalmadığından da bahsetti :) Bende internette araştırıp saf olanını buldum, gerçekten pahalı bir ürün. Ama inanın mucizevi bir bitki.

Benim çok sivilcem çıkmaz ama geçenlede dudağımın üstünde çıktı, 2 günde sivilcenin izi bile kalmadı. Aynı zamanda benim saçımın inanılmaz kurudur resmen tararken çıtır, çıtır eder. Argan yağını saçımda da denedim, sonuç inanılmaz güzelllllllll. saçlarım pamuk gibi oldu. Benim denemediğim ürün kalmadı saç kuruluğuna. Çok memnunum çokkkkk

Merhaba, benim kardeşim kuaför Kerastase'ın yeni bir ürününden bahsetmişti. Argan yağı var içinde onu kullanmanı tavsiye ederim demişti ki keza ellerinde hiç kalmadığından da bahsetti :) Bende internette araştırıp saf olanını buldum, gerçekten pahalı bir ürün. Ama inanın mucizevi bir bitki.

Benim çok sivilcem çıkmaz ama geçenlede dudağımın üstünde çıktı, 2 günde sivilcenin izi bile kalmadı. Aynı zamanda benim saçımın inanılmaz kurudur resmen tararken çıtır, çıtır eder. Argan yağını saçımda da denedim, sonuç inanılmaz güzelllllllll. saçlarım pamuk gibi oldu. Benim denemediğim ürün kalmadı saç kuruluğuna. Çok memnunum çokkkkk

siz argan yağını hangi siteden aldınız?arganyağı siteside var ama sahte ürün satan o kadar çok yer varki insan güvenemiyor.siz hangi firmadan kaç liraya aldınız?bide argan yağı sadece saç için değil cilt kırışıklığına herşeye iyi geliyormuş

bende argan yağının maskesini kullanıyorum markası sultan de saba olan bir ürün kendi sitesinde 31€ civarında satışı vardı yanlış hatırlamıyorsam.. akne problemim vardı.. vardı diyorum çünkü izlerimi bile yok etti.. bendeki krem gibi o yüzden saçımda denemedim ama gerçekten süper bi ürün.. cilddeki yağı ve nemi dengeliyor, güneşin zararlı etkilerine karşı koruyo ve aynı zaman da elastikiyetini artırıyo daha ne olsun dimi..:D

Saf Organik Argan Yağı altın sarısı bir renkte olup kokusu yoktur. Hem saç hem cilt için kullanılabilen özel soğuk pres organik argan yağı ucuz olan yemeklik argan yağından çok farklıdır, ucuz fiyatlı yağlara dikkat ediniz. İçerisinde renklendirici, koruyucu veya esans gibi hiçbir katkı maddesi içermemelidir.

Back