kızlarr harika bişey buldummm

fulya6118

İcra memuru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
199
1
116
34
lm kızlar biraz önce şehir fırsatlarına bakarken bunu buldum. 6-7 kilo fazlam olduğu için hemen satın aldım tabi.:) sizlerinde işine yarar diye paylaşayım dedim son 20saati kalmış. bence harika fırsat. nette araştırdım, sadece 7-8 seansla bile 7-15 cm incelenler olmuş.
fırsat içeriği :32 Seans Kavitasyon + 32 Seans Radyofrekans + 1 Seans Power Plate + Mini Cilt Bakımı + Diyetisyen Tarafından Hazırlanan Beslenme Programı %99 ŞehriKeyif Fırsatıyla 4500 TL Yerine Sadece 35 TL!

Son düzenleyen: Moderatör:
Güven olur mu ki?

cnm internetten araştırdım yaptıranlar 6-7 seansta bile güzel sonuçlar almışlar.yan etkisininde olmadığını duydum. sadece yağlar parçalandığından bunu dışarıya atmak için bu işlemi yaptırdığın gün 2-3 lt su içmek gerekiyormuş

merhab kizlar ben bu kuponu cok hevesle almistim ancak 1 aydir antalyada calisiyorum ve 1 ay daha burdayim kupon 2 aylik dolayisiyle kullanamayacagim (( ihtiyaci olan varsa ayni fiyattan verebilirim.isteyen olursa ozel msj atabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…