• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr harika bişey buldummm

fulya6118

İcra memuru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
199
1
116
34
lm kızlar biraz önce şehir fırsatlarına bakarken bunu buldum. 6-7 kilo fazlam olduğu için hemen satın aldım tabi.:) sizlerinde işine yarar diye paylaşayım dedim son 20saati kalmış. bence harika fırsat. nette araştırdım, sadece 7-8 seansla bile 7-15 cm incelenler olmuş.
fırsat içeriği :32 Seans Kavitasyon + 32 Seans Radyofrekans + 1 Seans Power Plate + Mini Cilt Bakımı + Diyetisyen Tarafından Hazırlanan Beslenme Programı %99 ŞehriKeyif Fırsatıyla 4500 TL Yerine Sadece 35 TL!

Son düzenleyen: Moderatör:
Güven olur mu ki?

cnm internetten araştırdım yaptıranlar 6-7 seansta bile güzel sonuçlar almışlar.yan etkisininde olmadığını duydum. sadece yağlar parçalandığından bunu dışarıya atmak için bu işlemi yaptırdığın gün 2-3 lt su içmek gerekiyormuş

merhab kizlar ben bu kuponu cok hevesle almistim ancak 1 aydir antalyada calisiyorum ve 1 ay daha burdayim kupon 2 aylik dolayisiyle kullanamayacagim :((( ihtiyaci olan varsa ayni fiyattan verebilirim.isteyen olursa ozel msj atabilir.

Back