Merhaba Gelinler ve Gelin adayları
ben kararsızım açıkçası size danışmak istedim.. :18:
giriş müziği olarak nostaljik olsun diye Cumhur- Sen Aslı'dan da güzelsin ya da Erol evgin--Söyle canım hangisi bilemedim.
ilk dans müziği herkes irem derici yaptı bende istiyordum ama değişiklik olsun dedim Rafet el Roman- Ömrümün sahibi olsun dedim
ikinci dansa gülşah tütüncü- dua ediyorum yada ravi incegöz-şeker düşünüyorum..
takı sırasında özdemir erdoğan- bana ellerini ver
pasta kesilirken de gülşen.. seyre dursun aşk yada demet akalın- evli.mutlu. cocuklu diyorum
ayyyy çok karasızım düğüne de 25 gün kaldı kafam allak bullak
Yeni düğünleri biten Arkadaşlarr hangi müzikler çalındı düğününüzdeeeeeeeee yardımm edin ?
Benim En çok tıkandığım Nikah kıyılırken ve pasta kesimi konusu
Bende çok kararsız kaldım. her kafadan bir ses çıkıyorDaha ayarlayamadım gittii.. ama Duman olmalı bncede pastada=)
evet yaa anca herkes kendi dediği olsun isitoyrum tamam aklımda bulunsun bile deyince millet tamam Sen bilirsin diyorr :/ gelde stres olmaaaa
aynen sorma ya.. tatlı heyecan diye bişi kalmadı
karasını verince yazarsın dimi canım bizede yol gösterirsin..
Biz giriş müziği Gelinliğinle gel bir kuğu gibiyi düşünüyoruz ama ilk dans müziği hareketli olursa uyumsuz mu olur acaba bilemiyorumm :/
Tabi canım yazarım.. daha kına müzikleride var seçilcek=(
Aslında ilk dans müziği slow olursa daha iyi olur bnce.. bende slow yabancı mı yapsam diorum ama işte fikirler uyuşmuyoo
evet aslında bizde yabancı düşündük ilk başta ama onuda müziği güzel mesela sözleri ayrılık sözleri falan bi türlü içime sinen bişey olmadı yabancııda
Dimi bakalım hayırlısıyla güzel bişi seçebilirsek ne mutlu bize=)
irem dericinin şarkısını duyunca dans müziğim olmasını çok istemiştim ama çok baydı beni çok sıkıldım. İtici geliyor şu an. Aklımda seferadın seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir şarkısı var. Damat beye söylemedim daha ama :)))
[video=youtube;God1qFD4d8o]http://www.youtube.com/watch?v=God1qFD4d8o[/video]
Harika....
Bencede bu güzel bi dinletim bakalım ne dicekler..
Teşekkür ederiz fikrin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?