kızlarr ... fikirlerinize ihtiyacım var

jelibon26

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
39
3
18
34
Merhaba Gelinler ve Gelin adayları

ben kararsızım açıkçası size danışmak istedim.. :18:

giriş müziği olarak nostaljik olsun diye Cumhur- Sen Aslı'dan da güzelsin ya da Erol evgin--Söyle canım hangisi bilemedim.

ilk dans müziği herkes irem derici yaptı bende istiyordum ama değişiklik olsun dedim Rafet el Roman- Ömrümün sahibi olsun dedim

ikinci dansa gülşah tütüncü- dua ediyorum yada ravi incegöz-şeker düşünüyorum..

takı sırasında özdemir erdoğan- bana ellerini ver

pasta kesilirken de gülşen.. seyre dursun aşk yada demet akalın- evli.mutlu. cocuklu diyorum

ayyyy çok karasızım düğüne de 25 gün kaldı kafam allak bullak

seninkileri okuyunca bende kendi düğünümde çalanları yazayım istedim giriş müziği canlı olarak kemanla ömrümce hep adım adım çaldı çok hoş oldu pastada dumandan senden daha güzel çalmıştı diğerlerini onlar ayarlamıştı bide ben slayt yapmıştım bizim fotolarımızın olduğu bilmiyorum sana fkir olur mu

Yeni düğünleri biten Arkadaşlarr hangi müzikler çalındı düğününüzdeeeeeeeee yardımm edin ?
Benim En çok tıkandığım Nikah kıyılırken ve pasta kesimi konusu

Yeni düğünleri biten Arkadaşlarr hangi müzikler çalındı düğününüzdeeeeeeeee yardımm edin ?
Benim En çok tıkandığım Nikah kıyılırken ve pasta kesimi konusu

Bende çok kararsız kaldım. her kafadan bir ses çıkıyor Daha ayarlayamadım gittii.. ama Duman olmalı bncede pastada=)

Bende çok kararsız kaldım. her kafadan bir ses çıkıyor Daha ayarlayamadım gittii.. ama Duman olmalı bncede pastada=)

evet yaa anca herkes kendi dediği olsun isitoyrum tamam aklımda bulunsun bile deyince millet tamam Sen bilirsin diyorr :/ gelde stres olmaaaa

aynen sorma ya.. tatlı heyecan diye bişi kalmadı

karasını verince yazarsın dimi canım bizede yol gösterirsin..

Biz giriş müziği Gelinliğinle gel bir kuğu gibiyi düşünüyoruz ama ilk dans müziği hareketli olursa uyumsuz mu olur acaba bilemiyorumm :/

karasını verince yazarsın dimi canım bizede yol gösterirsin..

Biz giriş müziği Gelinliğinle gel bir kuğu gibiyi düşünüyoruz ama ilk dans müziği hareketli olursa uyumsuz mu olur acaba bilemiyorumm :/

Tabi canım yazarım.. daha kına müzikleride var seçilcek=(
Aslında ilk dans müziği slow olursa daha iyi olur bnce.. bende slow yabancı mı yapsam diorum ama işte fikirler uyuşmuyoo

Tabi canım yazarım.. daha kına müzikleride var seçilcek=(
Aslında ilk dans müziği slow olursa daha iyi olur bnce.. bende slow yabancı mı yapsam diorum ama işte fikirler uyuşmuyoo

evet aslında bizde yabancı düşündük ilk başta ama onuda müziği güzel mesela sözleri ayrılık sözleri falan bi türlü içime sinen bişey olmadı yabancııda

Belki yardımcı olurum diye yazayım dedim canım,
Biz düğünde dans müziğimize Selim Gülgören- Bir Ömürlüğüm olarak karar verdik bir dinle istersen belki hoşuna gider

evet aslında bizde yabancı düşündük ilk başta ama onuda müziği güzel mesela sözleri ayrılık sözleri falan bi türlü içime sinen bişey olmadı yabancııda

Dimi bakalım hayırlısıyla güzel bişi seçebilirsek ne mutlu bize=)

[video=youtube;okJpAybjpQs]http://www.youtube.com/watch?v=okJpAybjpQs[/video]

Bu müzik nikah için ideal, bunun remixini ben pasta müziğim yapmıştım

İlk dans için keman sololar çok güzel oluyor. Pera classic'ten eski müzikleri dinleyebilirsiniz.

irem dericinin şarkısını duyunca dans müziğim olmasını çok istemiştim ama çok baydı beni çok sıkıldım. İtici geliyor şu an. Aklımda seferadın seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir şarkısı var. Damat beye söylemedim daha ama :)))

aynen yaaa şuan herkes de o var ben ilk beyaz showda duydugum işte bu bizim dans şarkımız olacak demiştim ama hevesim kactı
sanırım bende mustafa ceceli -ravi den şeker şarkısını düşünüyorum

[video=youtube;MaFDhiIUz98]http://www.youtube.com/watch?v=MaFDhiIUz98[/video]
Bu da nikah için olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…