- Konu Sahibi esraderman
-
Kızlarrr nerdesiniz yahuu??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim coraspirin zaten kan sulandirici hiborda oyle hiboru kestigine gore doktirunun sadece coraspirin yeterli olur bir sorun olacagini sanmiyorum. Bu arada eczanede calistigim icin boyle yanit verdim sorun ol.az buyuk ihtimal. Cok mu kansizligin vardi
Teşekkür ederim canım yanıtın için. Hayır ne kansızlığım var, ne de kan pıhtılaşmam. Daha önce ilk trimester.da 2 kaybım olduğu tedbir amaçlı vermişti doktorum hiboru. Şimdi de 2. Trimester.a geçtiğimiz için, hibora gerek yok, 2-3 hafta daha coraspine devam edelim dedi. Yine de aklıma takıldı bu durum. Doktorun bi bildiği vardır mutlaka ama ne biliim
Canim bence tedirgin olacak birsey yok sadece kendine biraz dikkat et o kadar. Zaten sıkıntı olacak bir durum olsaydı doktorun hiboru kesmezdi sıkma canını istersen.
İnşallah öyledir canım ya 🙏
Canim bence tedirgin olacak birsey yok sadece kendine biraz dikkat et o kadar. Zaten sıkıntı olacak bir durum olsaydı doktorun hiboru kesmezdi sıkma canını istersen.
Canim bende düşük yasadim pihtilasma sorunu nedeniyle 9haftalikti 7de kalmis o yüzden suan coraspin kullanıyorum gebelik olunca da kan sulandirici igneye baslancak ama suan gebelik olusmuyo aylardir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla aylardir ugrasiyorum bende hamile kalsmiyorum gecen ay bende dusuk yasadim tutunamamis dedi doktor. İns bu ay bekliyorum bende
Buay inşallah olur canim ovulasyon testi kullandinmi buay
Canim bende düşük yasadim pihtilasma sorunu nedeniyle 9haftalikti 7de kalmis o yüzden suan coraspin kullanıyorum gebelik olunca da kan sulandirici igneye baslancak ama suan gebelik olusmuyo aylardir
Aynen canim bende ayni coraspin ve folikplus kullanıyorum hayırlısı inşallah pekmezi denememistim hic sadece buay ovulasyon testi kullandım
Amin cnm inşallah senin nekadar şimdi bebis
Bugün 13+3.teyim canım Allahın izniyle 🙏 darısı size
Saglikla kucağına almayi nasip etsin canim allah inşallah allah büyük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?