• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr fikir ve önerilerinize ihtiyacım var!! Bi bakar mısınız?

esraderman

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
87
2
18
İstanbul
Daha önce 7. Ve 8. Haftalar olmak üzere bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Ardından yapılan bir sürü test sonucuna göre hiçbir problem çıkmamıştı. Şuan gebeliğimin 14. Haftasındayım. Öğrendiğim ilk günden itibaren; günde 1 ad coraspin, 1 ad folic ve 1 ad hibor 3500 kan sulandırıcı iğne kullanıyordum. Bugün yaptırdığım detaylı ultrason sonucu, bebeğimin her şeyinin normal olduğunu ve cinsiyetini öğrendim. Ayrıca ikili test için kan verdim, sonuçları cuma günü alacağım. Benim kafama takılan, doktorum hiboru kesti, günde 1 ad coraspin ve 1 ad gyno ferro sanol ( demir + folik asit + vitamin b) verdi. Acaba hiboru kestim diye bir sorun olur mu 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlarrr nerdesiniz yahuu??

Canim coraspirin zaten kan sulandirici hiborda oyle hiboru kestigine gore doktirunun sadece coraspirin yeterli olur bir sorun olacagini sanmiyorum. Bu arada eczanede calistigim icin boyle yanit verdim sorun ol.az buyuk ihtimal. Cok mu kansizligin vardi

Canim coraspirin zaten kan sulandirici hiborda oyle hiboru kestigine gore doktirunun sadece coraspirin yeterli olur bir sorun olacagini sanmiyorum. Bu arada eczanede calistigim icin boyle yanit verdim sorun ol.az buyuk ihtimal. Cok mu kansizligin vardi

Teşekkür ederim canım yanıtın için. Hayır ne kansızlığım var, ne de kan pıhtılaşmam. Daha önce ilk trimester.da 2 kaybım olduğu tedbir amaçlı vermişti doktorum hiboru. Şimdi de 2. Trimester.a geçtiğimiz için, hibora gerek yok, 2-3 hafta daha coraspine devam edelim dedi. Yine de aklıma takıldı bu durum. Doktorun bi bildiği vardır mutlaka ama ne biliim

Teşekkür ederim canım yanıtın için. Hayır ne kansızlığım var, ne de kan pıhtılaşmam. Daha önce ilk trimester.da 2 kaybım olduğu tedbir amaçlı vermişti doktorum hiboru. Şimdi de 2. Trimester.a geçtiğimiz için, hibora gerek yok, 2-3 hafta daha coraspine devam edelim dedi. Yine de aklıma takıldı bu durum. Doktorun bi bildiği vardır mutlaka ama ne biliim

Canim bence tedirgin olacak birsey yok sadece kendine biraz dikkat et o kadar. Zaten sıkıntı olacak bir durum olsaydı doktorun hiboru kesmezdi sıkma canını istersen.

Canim bence tedirgin olacak birsey yok sadece kendine biraz dikkat et o kadar. Zaten sıkıntı olacak bir durum olsaydı doktorun hiboru kesmezdi sıkma canını istersen.

Canim bende düşük yasadim pihtilasma sorunu nedeniyle 9haftalikti 7de kalmis o yüzden suan coraspin kullanıyorum gebelik olunca da kan sulandirici igneye baslancak ama suan gebelik olusmuyo aylardir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende düşük yasadim pihtilasma sorunu nedeniyle 9haftalikti 7de kalmis o yüzden suan coraspin kullanıyorum gebelik olunca da kan sulandirici igneye baslancak ama suan gebelik olusmuyo aylardir

Valla aylardir ugrasiyorum bende hamile kalsmiyorum gecen ay bende dusuk yasadim tutunamamis dedi doktor. İns bu ay bekliyorum bende

Ben d gebe kalmak istediğim süreçte günde 1 coraspin + 1 folik asit kullanıyordum canım. Moralini bozma, eşinle beraber keçi boynuzu pekmezi tüketmenizi tavsiye ederim. Yakın zamanda gebe kalırsın inşallah 🙏

Aynen canim bende ayni coraspin ve folikplus kullanıyorum hayırlısı inşallah pekmezi denememistim hic sadece buay ovulasyon testi kullandım

Aynen canim bende ayni coraspin ve folikplus kullanıyorum hayırlısı inşallah pekmezi denememistim hic sadece buay ovulasyon testi kullandım

Ben test kullanmadım canım. Ama doktorumun önerisine uydum, reglin 10-18. Günleri arası gün aşırı denedim, ilk seferde tuttu. Tez zamanda darısı başına inşallah 🙏

Back