kızlarr enfeksiyonu olanlar varmı erken doğum olur diye korkuyorum :(

Benim normalde enfeksiyonum yoktu ama geçen hafta erken doğum riski sebebiyle hastaneye yattım idrar yollarinda enfeksiyon var dedi doktor bu tetikleye bilir dedi ama tek başına erken doğum sebebi olacağını sanmıyorum çünkü benim bide rahmim bebeği tasiyamiyomus.. siz genede dikkatli olun.

Üzüldüm canım geçmiş olsn 2 hafta önce gittiğimde doktorum muayene sırasnda erken doğum riskin varmı bakalım dedi baktı ve yok dedi öyle anlaşılır mı anlamadım sık idrara çıkınca korku sardı haftaya kontrol var bakalım ne diycek..

Aynılarını yaşıyorum. Kasığa giren ve acıdan iki büklüm eden ani kramplar, abartısız 5 dakikada bir idrara çıkma ve ağlayarak sancıyla idrar yapma,idrarı tam boşaltamama hissi ve hatta sancının bazı geceler boşluklara ve böbreğe yayılarak beni yerlerde kıvrandırması...

Sonuç? Acilde suratınıza bile bakılmadan gebesin bişey yapılamaz denerek takılan Parol serum.

Maalesef takip edip en aza indirmek için galonla su içmekten başka çözüm yok"muşşş"...

Bu haftalar bu dertten çok muzdaribim,çok...
Allah kolaylık ve şifa versin gerçekten basit gibi görünen ama işkenceye dönüşen rahatsızlık.

Nasil ya agri kesici serum yapip gonderdiler mi saka gibi 28. Haftamda benimde cok siddetli idrar yolu intihabim vardi idrarim kanliydi. Doktor tahlillrden sonra 400 mg lik bir antibiyotk verdi 24 saatte 1 tane kullanmami soyledi. Ilaci kadin dogumcuma gosterdim o da kullanmamda bir sakinca olmadigini akine enfeksiyon devam ederse daha tehlikeli oldugunu soyledi. Bence baska bir doktora gidin maalesef agir enfeksiyonar sadece su icmekle gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…