slm kızlarrr dün gittim ve tanıştımm giderken o kadar heyecanlıydıkkki anlatamam bnm heyecanımdan erkek arkadaşımda kasılmaya başlamıştı eve giremicem sanıodumm evin önüne geldigimzdede öle oldu napcagımı bilemedm eve girrerken bi heyecan bastı kekelemedm falan heralde içeri girdik eller öpüldü dayısı ve yengeside vardı snra oturduk nasılsın iyimisinden sonra bütün cekingenlik heyecan gitti diebilirim ama gitmedi tabiki sadece rahat davranmaya calıştım ve becerdim sanırım annesi mantı hazırlıomuş mutfktaydılar cok az içerde oturduktan sonra yanlarına gectm mantının kapatmasına yardım ettim snra suya attık gectm içeri tekrar oturdum masa kurulurken salataya yardm ettim yemegmzi yedik yemekte biras sohbett tadında cok güzeldi sonra dayısının kızı vardı onunla birlikte gel bulaşıkları yıkalım dedim bnden küçüktü bi kaç yaş diebbildim yani annesi ben makineye atarım dedi ama olsun biz aygülle hallederz dedim falan filan işte okadar cana yakınlardıki herşey cok güzeldi 2de gittik 7gibi cıktık evden cok memnun oldukarınnı kısa zamnda onlarda gelmek istediklrni sölediler o şekilde gün bittiii doyamadım bile