kızlar bir çoğunuz belki duymuşsunuzdur TCA PEELİNG akne ,leke,ve çatlaklar için kullanılan kimyasal bir peeling.çok araştırdım kendisi evde yapan ir çok kişi hiç bir sakıncasını görmemiş ve çatlaklar diğer vs şikayetlerde gitmiş.ben de alıp yapmak istiyorum düşük dozlusundan %10 yada 15 lik evde yapanlar için...korkuyorum ya kendi yapıpda memnun kalan varmı aranızda kızlar bir fikir verin
bugün bende okumustum forumda işe yarıyor gibi ben sırtta olusan sivilceler için kullanmayı düsünmüştüm catlaklarımda yeni onlarada deneyebilirim sen arastırmıssın canım banda biraz acıklarmısın nasıl kullanıldıgını ve neye karsı etkili oldugunu
canım leke çatlak ve akneler için kullananlar çok memnun düşük dozlarını alıp sanırım evde kendimizde yapabiliriz .çatlaklardan kurtulmsak için güzel bir üründe ben cesaret edemedim ama düşük dozlusunu uygulamaya kARAR VERDıM .denemeyi düşünüyorum.
ben başka çatlak bölümünde yazmıştım gine yazim bende kullanıyorum çatlaklarım için %30 2 sefer yaptım 3 yapacam kasımı bekliyorum kabuklanma var biterse %50 almayı düşünüyorum
kızlar tca yı çatlalarınızın durumuna göre alın benim ne küçük nede büyük orta ama genişkalın da diye biriz %30 bile yüzeysel soyma yaptı bilseydim bu tca nın nasıl bişe oldugunu daha önce deneseydim %50 alırdım kesin bişe diyemem daha soyulma aşamasındayıma az az soyuluyor ilk 5 dakika beklettim 2 sefer 15 yakın yıkadım bepanten sürdüm halende sürüyorum ama işe yarıcak gibi geliyor kremler kullandım işe yaramadı bu yarak gibi
kızlar klavyem bozuk oldugu için bazı harfleri yazamıyorum özürdilerim yanlış kelimeler ola bilir byby gelişmeleri sizlerle paylaşırım yazmaya devam çatlaklara ölümzemuszemus