• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu kızlarr!!! çokk acill siteler de mobilya imalatçısı arıyorum

hamarat21

papatya
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
106
0
66
Elazığ
mrh kızlar,mobilya için(yatak odası,salon koltuk takımı,yemek odası takımı)Ankara sitelerde imalatçı mobilyacı arıyorum.
özellikle alışweriş yapan arkadaşlardan yardım istiyorum.elimde bir kaç model war.beğendiğim marka bekleğimin üstünde çok üstünde fiyat werdi:18:şimdiden tşkler...

mrh kızlar,mobilya için(yatak odası,salon koltuk takımı,yemek odası takımı)Ankara sitelerde imalatçı mobilyacı arıyorum.
özellikle alışweriş yapan arkadaşlardan yardım istiyorum.elimde bir kaç model war.beğendiğim marka bekleğimin üstünde çok üstünde fiyat werdi:18:şimdiden tşkler...

Bende arıyorum açıkcası. Ama yağız sokakta Dufi Mobilya var bi oraya uğra istersen. Sana kaç lira fiyat verdiler? Birde modellerin hangi markanın sakıncası yoksa söyleyebilir misin?

Besa Mobilya var bide karpuzlu-2 sokakta.

saloni mobilya ya baktım maskodaki on buçuk gibi bi fiyat çıkardılar,ay sonu gibi de ankara ya gidip bakcam.sana da kolay gelsin.

Back
X