Doğuma Hazırlık kızlarr çok kötü durumdayımm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esraaydin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
132
0
göbeğimin altında oluşan çatlaklarım bir kaşınıyor arkadaşlar inanamazsınız ne uyku kaldı ne bişey :KK43:( birde kaşınan yarler iyice kabardımı offf çok zor durumdayım netten aratırdım biraz PUPP diye bi hastalık varmış aynı ona benziyo ve kötü olan daha sonra vücuda yayılıyormuş ve doğumdan sonrada sürebiliyormuş :sinifsinif: yarın doktoru arayacam inş kısa sürede atlatırım tek iyi yönü bebeğe hiç bir zararı yokmuş tabii benimki bu hastalıksa... hamileliğin sonlarına doğru çıkıyomuş genelde bende 37 yi bitirdim 2 -3 gündür başladı yani kızlar bilginiz olsun diye paylaşmak istedim, birde başından geçenlerde paylaşırsa sevinirim.....

göbeğimin altında oluşan çatlaklarım bir kaşınıyor arkadaşlar inanamazsınız ne uyku kaldı ne bişey :KK43:( birde kaşınan yarler iyice kabardımı offf çok zor durumdayım netten aratırdım biraz PUPP diye bi hastalık varmış aynı ona benziyo ve kötü olan daha sonra vücuda yayılıyormuş ve doğumdan sonrada sürebiliyormuş :sinifsinif: yarın doktoru arayacam inş kısa sürede atlatırım tek iyi yönü bebeğe hiç bir zararı yokmuş tabii benimki bu hastalıksa... hamileliğin sonlarına doğru çıkıyomuş genelde bende 37 yi bitirdim 2 -3 gündür başladı yani kızlar bilginiz olsun diye paylaşmak istedim, birde başından geçenlerde paylaşırsa sevinirim.....

bence dern gerildigi icin kasiniyo.benimde cok kasiiyodu .insallah bebisini kisa zamanda kucagina alirsin.bebek yaglariyla bir yagla istersen yada catlak önleyic krem belki faydasin görürsün.gecmis olsun.

çok sağolun arkadaşlar... çatlak kremi sürekli sürüyprum bir süre rahatlatıyo tekrar başlıyo büyük ihtimal gerilmekten haklısın bebeğim için aldığım yağı kullansam olurmu acaba? sebamed in

canım öncelikle geçmiş olsun...evet bende kızıma aldığım bebek yağını sürüyordum arada bir..rahatlatıyor oda ama badem yağı daha iyi gelmişti bana..varsa zeytinyağı filan dene o herşeye şifa...kal sağlıcakla.....

canım öncelikle geçmiş olsun...evet bende kızıma aldığım bebek yağını sürüyordum arada bir..rahatlatıyor oda ama badem yağı daha iyi gelmişti bana..varsa zeytinyağı filan dene o herşeye şifa...kal sağlıcakla.....

sağol canım olur herşeyi denemeye hazırım zaten yeterki birşeyler rahatlatsın çünkü kaşıdıkça berbat oluyo kanamaya başladı artık kaşımadan hiç olmuyo :KK43:(

ahh canııımm zor gerçektende..benim öyle bi problemim olmamıştı ama az kaşınırdı yinede..geriliyor malum deri çatlıyor ve de kaşınıyor..Rabbim kurtarsın inşallah hayırlısıyla...kolonya filan sürsen bi zararı olurmu acep?bence zeytinyağını veya badem yağını bi dene..bebe yağı daha çok kaşındırmasın bide?öyle bi etkisi oluyo zannımca...hepsi geçicek inşallah canım rahat ol sen...

ahh canııımm zor gerçektende..benim öyle bi problemim olmamıştı ama az kaşınırdı yinede..geriliyor malum deri çatlıyor ve de kaşınıyor..Rabbim kurtarsın inşallah hayırlısıyla...kolonya filan sürsen bi zararı olurmu acep?bence zeytinyağını veya badem yağını bi dene..bebe yağı daha çok kaşındırmasın bide?öyle bi etkisi oluyo zannımca...hepsi geçicek inşallah canım rahat ol sen...

aminn canım inşallah. yok bu basit bi kaşınma değil sadece göbeğimin altındaki çatlaklar kaşınıyo ama bacaklarımada sıçrıyo sanırım kolonya benimde aklıma geldi ama eşim olmaz diyo bilmiyorum neyse artık yarın doktora danışcaz artık.. hayırlısıyla bir doğursaydımmm mafoldumben

inş.. canım oda olur..hemde hemencecik büyüyüverir..bak bizimkine 5 aylık oldu nerdeyse..dün gibi hala herşey...aaaaaaahhhh aaahhh..herşey geçiyo be tatlım sağlıklı olun yeterki...tekrar geçmiş olsun öpüyorum

inş.. canım oda olur..hemde hemencecik büyüyüverir..bak bizimkine 5 aylık oldu nerdeyse..dün gibi hala herşey...aaaaaaahhhh aaahhh..herşey geçiyo be tatlım sağlıklı olun yeterki...tekrar geçmiş olsun öpüyorum

sağol canım evet insan son zamanlar sabırsızlanıyo işte.. ne güzel sen bayağı yol almışsın güle güle büyüt kızını canım bende seni öpüyorum ii geceler... ve çok hakllısın sağlıktan önemlisi yok gerisi zamanı gelince olacak şeyler zaten....

Geçmiş olsun arkadaşım. bende ne kaşınmıştm hakkaten sinir bozucu, bebek yağı daha çok kaşıdırıyo arkadaşlar inanın bide şimdi yaz ayı. doktorum bana kakao yağı önermişti ve iyi geldi,ferahlatırdı.

ayy sen benimkini görsen iğranmiyeceğinizi bilsem resim bile yüklicem hem kırmızı çatladı hemde baden yağın tüy doldu göbişiiim ;:KK43:(

kızlar en sonunda cildiyeye gittim çünkü vücudumun heryerini sarmaya başladı ve heryerinde kabarcıklar çıktı sıradan bir kaşıntı değil anlayacağnız.. iki krem birde hap verdi gerilmekten falan dedi yalnız anlamıyorum verdiği kremin üstüde gebelikte mecburiyet olmadıkça kullanmayın diyo cildiyecide kaşıntın azalınca kes bunu dedi ben kendi doktoruma sordum hepsini gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi... bu tezatlığı anlamıyorum :uhm:ama mecbur kullancam birsüre çünkü kaşıntım feci bir halde.....

canım iyi olmuş gitmen...ama bence sen prospektüs de ne yazıyorsa ona göre hareket et bende yaşamıştım dermovate merhem le alakalı öyle bir problem...çünkü her doktor farklı şeyler söyleyebiliyor...inşallah geçer canım Allah şifalar versin..sağlıcakla kalın bebeğin ve seen...

canım bende şimdi kadınlar kulübünde daha önce açılmış konuyu okudum bu pupp hastalığıyla alakalı onlar bu merhemin hem kendisini hem iğnesini kullanmışlar bu arada ilaç kortizonmuş ama merhemi kullanmak gerek sanırım yoksa sonra iğnesine mecbur kalırım Allah korusun başka şekilde geçmiyomuş hafifleyince keserim zaten cildiyecide öyle yap demişti. benim kadın doğumcu ilaç konusunda çok esnek ama ben öyle değilim inşallah hemen etkisini gösterirde uzun süre kullanmam. canım ilgine çok teşekkür bu arada...

geçmiş olsuın canım aynı sorun bendede var pup değilde gebelik alerjisi bende bugun avil aldım ama fayda etmedi yaa napıcamı şaşırdım uyku yok sıfır geceler kabus gibi....

geçmiş olsuın canım aynı sorun bendede var pup değilde gebelik alerjisi bende bugun avil aldım ama fayda etmedi yaa napıcamı şaşırdım uyku yok sıfır geceler kabus gibi....

sanada çok geçmiş olsun hayatım çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun hemen ilk günden fayda etmeyebilir biraz kullan bakalım banada yazdı avil yarın başlayacağım onada off ben ilaçtan kaçmak istedikçe birşey çıkıyo ve ilaç kullanmak zorunda kalıyorum.. :sinifsinif:

anammm dün gecede ben uyandım kaşıntıya ama ne kaşıntı yahuu kaşıyıncada insan zevkten dört köşe oluyoo :)))

biraz kaşıdım hemen kolonya sürdümm yada soğuk su öyle geçti son haftamdayım çatlagım yok şükür hemşirede şaşırdı nasıl yok diye ama bu kaşıntılar sayesinde olucak sanırm

X