Kız İsteme Kızlarr çok heyecanlıyım napıcamı sasırdım

suzim34

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
30
3
6
İstanbul
merhaba ben semra, kızlar bu hafta sonu isteme söz biarada olucak daha öncede sölemiştim, fakat cok heyecanlıyım.,

ne giyecem derdi var, ne hazırlıcaz derdi, yarın yüzükler alınacak, nasıl yüzük takmam gerekio derdi

offff offff ben napıcammm yardım edin lütfenn . . .

ben düsündüm ki hani söz aile arası olacak yabancı olmucak zaten, tatlı tuzlu kuru pasta sonra sigara böregi

yaprak sarma soguk içecekler filan mı olması gerekio sizcee???

Buarada ben türbanlıyım, sade bi elbise filan mı giysem acaba?

yoksa etek gömlek mi kombinlesem çok kararsızım yardımlarınızı bekliyorumm

Beni de yarın istemeye geliyolar şekerim hayırlı olsun

Bizim söz isteme bi arada olmayacak yarın gelecekler bizimkiler bi düşüneceklermiş 2 - 3 gün sonra da söz olacak.
O yüzden isteme için keten pantolonla klasik bi bluz aldım ben servis filan yapıcam elbise alırsam rahat olmaz diye. Söz içinse siyah düz sade bi elbise aldım yarım kollu.

Elbise al bence

Son düzenleme:

Saol canımcım tesekkürler,

öncelikle seninkide hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin

bende fazla abartılı olmayan bi elbise alırım heralde daha mantıklı geldi banada,

bizimkiler gecen hafta geldi tanısma merasimi gibi bişi oldu zaten tanıdık,

hani sadece niyet belirlendi yüzük takalım bi adı olsun denildi isteme olmadı tam kısmetse bu hafta olacak onlarda

Canımm hadi hayırlısıyla atlatırsın inşallah bu güzel gününü

Söz de olacağı için Bence de sade ve hoş bir elbise seçebilirsin o kadar şık ve güzel elbiseler var kii

İkramlar için de dediğin gibi çok fazla şeye gerek yok aile arası olacağı için ,

Yüzüklerini de beğendiğini seçersin tabiki canım Allah gönlüne göre nasip etsin herşeyinii

tesekkür ederim :)))

aminnnnnnnnn aminnnnnn insallah cümlemizinkini canımm

hadi bakalım insallah kaza bela gelmeden atlatırım su günü

darısı basınıza

tesekkür ederim :)))

aminnnnnnnnn aminnnnnn insallah cümlemizinkini canımm

hadi bakalım insallah kaza bela gelmeden atlatırım su günü

darısı basınıza

Aminnn canımmm aminnn

İnşallahh canımm bir şey olmaz hayırlısıyla hiç düşünme bunlarıı şimdi nasılda heyecanlısındır

nişan ayrı olacak kısmetse

gerci oda aile arası bişi olur dio biliom ama

aslında düsünüom hae söz hae nisan düsününce ikiside aynı konuya gelio öyle degil mi?

nişan ayrı olacak kısmetse

gerci oda aile arası bişi olur dio biliom ama

aslında düsünüom hae söz hae nisan düsününce ikiside aynı konuya gelio öyle degil mi?

öyle tabi canımm bizde önce isteme sonra söz-nişan bir yapmayı düşünüyoruz kısmetse

Aile arası istiyorum bende nişan sonuçta ,düğünde herkes gelirr

Eevett ikisi aynı sayılır o yüzden genelde bir yapılıyor ama böyle de güzel önemli olan ağız tadı olsun kalpler bir olsun bencee

Bizimkiler daha tanışmadı bile heyecan dorukta inşallah kimsenin üzerine bişeyler dökmeden atlatırım ben de.

hadi hayırlısı bakalım

bende öle düsünüom Allah'ım herseyin hayırlısını versin insallah

Canımm ne yaptınn :13: , nasıl geçtii , detayları bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…