• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr çatlatma ignesinden sonraa

Kızlar 15 gün önce çatlatma ignesi oldum bugün bu testi yaptımm. Bi umut sağlık ocağına koştum ama bugün kan alımı yokmus mecbur pazartesiyi beklicemmm kalbimm durcakk gibiii 2 yıllık serüvenim belkide artık banada güldü🥰
Bence var bir şeyler. Özel hast varsa yakınlarda yaptırıverin 2 gün geçmez şimdi ☺️

Bence var bir şeyler. Özel hast varsa yakınlarda yaptırıverin 2 gün geçmez şimdi ☺️
Dua edin bana nolur🤲 duygusal bi kekimm şuannn sürekli ağlıyorumm😪 o kadar bekledim ki bu anı o kadar negatiften sonra.. Bende dayanamıcam galiba eşim işten geldiğinde gitmeyi düşünüyorum❣

Dua edin bana nolur🤲 duygusal bi kekimm şuannn sürekli ağlıyorumm😪 o kadar bekledim ki bu anı o kadar negatiften sonra.. Bende dayanamıcam galiba eşim işten geldiğinde gitmeyi düşünüyorum❣
Kızlar 15 gün önce çatlatma ignesi oldum bugün bu testi yaptımm. Bi umut sağlık ocağına koştum ama bugün kan alımı yokmus mecbur pazartesiyi beklicemmm kalbimm durcakk gibiii 2 yıllık serüvenim belkide artık banada

Back