Kızlarr cabuk cabukkk

Ben de çikolata demeye geldim :)

Son zamanlarda çok kez denk geldim babama gelen çikolatalar artık daha özenli, mesela kutunun içinde tek tek paketlenmiş hepsinin üzerinde Prof. Dr. X Y yazıyor. Birisi kutuya babamın resmini bastırmış o biraz korkunçtu ama öyle bir şey yapmayın :KK70:

Çiçek güzel bir düşünce gibi geliyor ama doktorun odasında maalesef pek fazla kalamıyor, çok beğenirse belki evine götürür yoksa büyük ihtimalle iki üç gün sonra çöpe gider. Çikolata öyle değil ama masada durur, bazı hastalara ikram eder vs.

Ahahjsjs gerçekten kutuya resim mi bastırmış ruh hastası. Ay ben gülerim.

Bence de çikolata iyidir. Not için bir şey diyemem ben "neşter tutan elleriniz dert görmesin" falan yazmak isterim o yüzden hiç bulaşmıyorum not işine.

Bir gün profesör olursam bana iki koli sigara göndersinler yalnız. Bak buradan yazıyorum.

Ahahjsjs gerçekten kutuya resim mi bastırmış ruh hastası. Ay ben gülerim.

Bence de çikolata iyidir. Not için bir şey diyemem ben "neşter tutan elleriniz dert görmesin" falan yazmak isterim o yüzden hiç bulaşmıyorum not işine.

Bir gün profesör olursam bana iki koli sigara göndersinler yalnız. Bak buradan yazıyorum.

Kutuya resim bastıran var, not olarak RABBİMİN YA ŞAFİ İSMİNİN CİSİMLENMİŞ HALİ ELLERİNİZDEN ÖPERİM yazan var, ama gülünce babam kızıyor :D

Niyet kötü değil ama komik işte. Halbuki basit bir çikolata ve teşekkür notu doktoru motive etmeye yetip artıyor.

Kutuya resim bastıran var, not olarak RABBİMİN YA ŞAFİ İSMİNİN CİSİMLENMİŞ HALİ ELLERİNİZDEN ÖPERİM yazan var, ama gülünce babam kızıyor :KK70:

Niyet kötü değil ama komik işte. Halbuki basit bir çikolata ve teşekkür notu doktoru motive etmeye yetip artıyor.

Ahahjsjs not da fenaymış. Cisimlenmiş hali shsjjs.

Memleketin neresi? oranin meshur bir tatlisini hediye edebilirsin

Screenshot_20190430-135614_Chrome.webp

Benim favorim bunlar.

Bence orkide uygun degil- Sevgi, zerafet, mutluluk ve asaletin simgesi bildigime göre.
bence güzel bir paket cikolata daya uygun :) Belkide sevdigim icin bana öyle geliyordur :)
Ben de aynı şeyi yazacaktım. Doktorlar bir sürü çicek alıyor zaten. Bir paket artizan çikolata çok daha makbule geçer.

2263916

Kadin dogum doktoruma dogumumdan yaklasik 6-7 ay sonra dogum gununde bonifood gondermistim. Bayan olsaydi orkide dusunebilirdim ama erkek oldugu icin truf toplar daha uygun geldi. Cok mutlu olmustu, cok nazik bir tesekkur telefonu etmisti.

Ben bu tur seylere cok onem veriyorum. Bence hos bir cicek gonderilebilir. Not olarak ta cok detaya girmeden kisa oz birseyler yazsaniz daha anlamli olur gibi geliyor. Sadece tesekkurler yazsaniz bile yeterli

Kutuya resim bastıran var, not olarak RABBİMİN YA ŞAFİ İSMİNİN CİSİMLENMİŞ HALİ ELLERİNİZDEN ÖPERİM yazan var, ama gülünce babam kızıyor :KK70:

Notdaki samimiyeti içtenliği çok sevdim :48:

Back
X