• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr burberrys klasık nasıl bir parfümdür?cem parfümerimi dp mi daha iyidir?

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
96
İzmir
arkdşlar bu kokuyu hiç bilmıyorum ama sewglım coooook begndıgnı söledi bayılıourum dedı :asigim:nasıl bir koku tarif edeblrmısınz:uhm::uhm:.malum ögrencıyım açık tercih etmek istiyorum cem mi dp mi kullananlar yardımcı olsun lutfeeen:) bu arada kızlar dp b.köyun neresınde?şutarafagitti

ben kullanıyorum senelerdir artık çok bilindik bi parfüm ama vazgeçemiyorum çok hoş kokuyor açık kullanıyorum bu arada dp den alıyorum genelde

ay bu parfümden gına geldi artık, herkes onu kullanıyordu bi ara, yeniliklere açık olmak gerekir kanımca

hehe ay cokmu kullanan varmış ben rastlamadım canım.kokusunu tarif edebilirmisiniz.çiçeklimi meyvelımı sekerlmi vs

herkes dp der ama ben cem i daha çok begeniyorum mesela escada magnetism e her ikisindede baktim ve kesinlikle cem deki daha iyidi ustelikde çok fazla kalici ertesi gune kadar çok hos kokuyor :D hemde kapagi açilabiliyor parfum bitince spreyli sise niyetinede kullanabilirsin =) ben bi kismini suyla karistirip baska bi siseye koyup saç parfumu olarak kullaniyorum =) bence once orjinalini kokla sonra her iki markayada bak =)

Back