Leighton Meester'ın doğal saç rengi koyu sarı. Aralarda da balyajlar var sanırsam tam olarak o rengi tutturmak zor olsa da bana belki şu renk yakın olabilir gibi geldi:
Kırmızının altındaki saç rengim sarı.çok uzun süre sarı kullandım ama kırmızı çok fazla akıyor kıyafetlerim bile kızarıyor o derece=)çok teşekkür ederim banada yakın gibi geldi ama fotograftaki gibi midir acaba?
Bu rengi kullanmadım, ama göründüğünden biraz daha koyu çıkma ihtimali var. Belki boyaları karıştırarak elde etme konusunda uzmanlaşmış arkadaşlar bir öneride bulunabilirler. Ama dediğim gibi o saçta bir sürü ton var Umarım bulursun, bana da söyle bulursan
Eki Görüntüle 198957
Arkadaşlar günlerdir arıyorum,şuan saçlarım kırmızı ama amonyak içermeyen bi boyayla boyadığım için çabuk akıyor.bu saç rengini elde etmem için ne yapmam gerekir?yardımcı olun lütfeennn
bu saçın rengi küllü kumral :)). Önce kuaföre gidip saçının rengini akıttırman gerek kendin kurtulamazsın kızıldan ve kuaföre boyat saçlarını küllü kumral istiyorum de dergiden falan bul bu rengide göster zaten o yapar kendi başına hayatta yapamazsın
bend ebu saç renginden istiyorum kuaföre gittim anlattım olmaz saçların röfleli bilmem ne bir sürü bahanee falan filan derken saçımı koyu kestane yapıp beni eve gönderdi aktı boya tabi saçlarım şuan koyu kestane akmış allata röfle açıklı siyahlı değişik bi ton oldu ama güzel oldu yaaadeğişk kimsede yokk alt üst orta değişk fönle güzel duruyor