Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yap tabiki gecikmen varKizlar adetim 1 gun gecikti telefondaki takvimime gore ama belirtilerim vr gogus agrim dolgunluk cok var hafif grlip giden kasik agrim vr test yapsammi sizce
Ama goguslerim agriyo olucakmisim gbi hissediyorumyap tabiki gecikmen var![]()
Ama goguslerim agriyo olucakmisim gbi hissediyorumHemen yap bence günün gecikmiş hayırlı haberlerle gel inşallah![]()
Göğüs ağrısı hamilelikte de oluyo amaAma goguslerim agriyo olucakmisim gbi hissediyorum
Bilmiyorum snirlniyorum adet olucami hissedinceGöğüs ağrısı hamilelikte de oluyo ama
Ya bende öyle oluyorum ama yap bence bende bekliyorum 3 günüm var bakalım ama hiç belirti yok bendeBilmiyorum snirlniyorum adet olucami hissedince
Bilgi verirmisiniz bana gebemisiniz dgilmisini bnde sizleri bilgilendiririmYa bende öyle oluyorum ama yap bence bende bekliyorum 3 günüm var bakalım ama hiç belirti yok bende
HamileyimmmmBilmiyorum hamile değilim 2 ay oldu düşük yapalı bende yarın yaparım test 5 gün varken yaptım test negatif ama Umut işte 3gun var daha
Hamieyimmmmyap tabiki gecikmen var![]()
Aminn insallah darisi basinizaHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin![]()