surrender ağır bi koku oysa wink şekerliydi ikisi aynı diil kullandım
Kızlar bir soru soracağım,Avon da bayılldığım bir parfüm vardı favori parfümümdü.Adı Avon Shine idi.Ama çok uzun bir süredir katologta çıkmıyor.Artık imal edilmiordur diceksiniz,ama mesela eskiden wink diye bir parfüm de vardı hatırlar çoğunuz..(bu arada wink'i sevenler iyi okusun) işte o wink denilen parfüm üretimden kalkmadı,sadece şişesi ve ismi değişti ve surrender oldu neyse lafı fazla uzatmadan sadede geleyim çok çok uzun zamandır katologlarda göremiyorum Shine'ı ..,bileniniz varmı şişesimi değişti adımı değişti öyleyse bi zahmet yazıversin.. kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 valla çok sevaba gireceksiniz,onun dışında bu tür adı,şişesi değişen parfümleride yazabiliriz..Haydi el ele verelim süprizzzzz
Bu arada resmi (Avon Shine)
:1rolleyes:
slm cnm ben avon tmcsiym Shine kgtdan kalktı ama sana tavsiyem ek katolokları takip ett bazen satıştan kalkan ürünlar sonradan ek ktglda çıkabiliyoo.bi ürünün satışta olması için en az5 ülkede satılması lazım, bu tarz parfümlr genelde yazın ragbet göryo tekrar katolokta olması için bayabi istek alması lazım ozaman yeniden satışta oluyo,mesela ıncandessence edp oda kalkmıştı ama şimdi satılıyoo.etrafındaki avon tmsclerine sor bence belki fazla alıp stok yapan vardır.
shine yoksa belki ona yakın bi parfüm vardrı ufak bi incelemeden sonra sana söylerim
hee bide şunnu söylim wink surrender olmadı kalktı, fark ettiysen iki aynı zamanda satılıyodu zaten ikiside çok farklı kokukar bence. winkin yerine gelen parfüm ısland vibe aynısı degil ama onu andıryodu ama oda kalktı cnm bende vücüt kremi var onla idare ediyom:sm_confused:
Kesinlikle surreder ve wink aynı değil.Surrender'ı hala kullanıyorum.Wink'i de kalkana kadar kullandım zaten ikisi aynı dönemlerde vardı.
sana katılıyorum canım bende surrenderi arkadaş tavsiyesi üzerine almıştım önceden.ve bigün sıktığımda bu ne böyle çok ağır ve tuhaf kokuyor demişti.hiç unutmam.evet vinkşekerli bir kokuydu surrenderin kokusuyla alakası yok.surrender ağır bi koku oysa wink şekerliydi ikisi aynı diil kullandım
BABAM DEMİŞTİ OGÜN BUGÜNDÜR HALA UNUTMAMIŞIM.ANILARIM TAZELENDİsengözlerimebaksanabsana katılıyorum canım bende surrenderi arkadaş tavsiyesi üzerine almıştım önceden.ve bigün sıktığımda bu ne böyle çok ağır ve tuhaf kokuyor demişti.hiç unutmam.evet vinkşekerli bir kokuydu surrenderin kokusuyla alakası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?