Saçlarım az ve gürleşmesini istiyorum. Kullandığınız vaya bildiğiniz bir yöntem var mıdır??? Yardım edin lutfennn..
Sac dokulmesine karsi gelistirilmis sampuanlardan birine,
yarim sise yilan yagi,
yarim sise badem yagi,
3 ampul bepanthene d vitamini
koyun.
Saclariniz uzunsa kullandiginiz sac kreminin icine,
kalan badem yagini,
2 ampul bepanthene d vitamini
koyun.
Saclariniz kisaysa sac kremi kullanmayin cunku kremin kafa derisine degmemesi gerek. Sadece sac uclarina uygulanmali.
(Bepanthene d vitamini ampulleri bir kutunun icinde 5 tanedir. Hepsini bu sekilde kullanacaksiniz.)
Bu sekilde hazirladiginiz sampuan ve sac kremini her banyoda kullanin. Ekstra zaman harcamadan, yorulmadan her banyoda yogun bir bakim yapmis olacaksiniz saciniza.
Ote yandan duzenli ve bol sarimsak tuketin.
Haftada bir gun saciniza argan yagi surun ve bir iki saat sacinizda bekletin, sonra yikayin.
Bunlari yaptiginizda sac dokulmeniz kesinlikle duracak, eger sac hucreleriniz olmediyse, canliysa yeni sac ciktigini sasirarak gozlemleyeceksiniz.
Annemin saclari sac ektirecek kadar dokuluyordu ve tek ekim yetmemis, ikinci ekimi yaptirmasi gerekiyordu. Fakat ekim zor bir islem oldugundan annem 2. uygulamayi istemedi. Bu formul ve uygulamalarla ciddi degisiklik oldu saclarinda. Kimi sac hucreleri oldugu icin yerine yenileri cikmadi fakat doktorlarin dahi durduramadigi sac dokulmesi bu sekilde durdu.
Keza benim de dokulen saclarimi kurtaran ve gurlestiren -cok sukur ki- bu uygulamalar olmustur.
Ote yandan annemin sac dokulmesinin cinko eksikligi ve tiroid kaynakli oldugunu biliyoruz.
Tiroidlerinizi kontrol ettirin. Cinko eksikliginiz var mi yok mu bir baktirin.
Bunlarin tedavi edilmesi de sorununuzun cozumune iyi gelecektir.
Allah sifa versin ins.
Bana Allah yeter...