canım hamilemisin? bu degerle mi hamile kaldın?1 haftadir okumadigim konu kalmadi ... Kafam cok karisti ... Esimde sperm sayi ve morfoloji sorunu var ... Ml de 6 milyon sperm ve bunlarin 1 milyonunda bas anomalisi var ... 5 hafta sonra Randevumuz var !!!
Orthomol Fertil Plus diye bi ilac verdi
Bunun yani sira ben ne kullanmaliyim ??? Hepsini yapmak istiyorum ama bisi olur die de korkuyorum ... Lütfen olumlu sonuc alanlar bi yardimci olsunnn nolurrr!!! 2 yildir olmuyor
Macun yapmak istiyorum yurtdisindayim bulabildiklerimi alabilirim ...
Bunun yani sira keci boynuzu bulma sansim var ama cok kurular yinede olurmu ???
canım hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın inş.Evett canimm adetimin 27. gününde yaptirdigim kan testine göre hamileyimm , kan testinden önce evde erken gebelik testi yaptim , ondanda önce ovulasyon testimde cikti ... Yinede inanmadim en son kan testi yaptirdim 27. günde 159 cikti 28 günde adet oluyorum..
Sende demi buna benzer bi problem var canim ?
canım hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın inş.
hız sayı morfoloji her turlu sorun var bizde.aşılama mı yaptırdın peki
neler kullandı eşin ayrıntılı bilgi verir misin?fertil plus ı ne kadar süre kullandı?en son verdiğiniz test sonucları bu mu? mucize gercekten baska ne denirki
çok soru sordum ama aydınlatırsan umut olursun
MERHABA, BİZDE YENİ BU VİTAMİNİ DUYDUK AMA TÜRKİYEDE SATIŞI YOK NASIL TEMİN EDEBİLİRİZ? YARDIMCI OLURSANIZ DUACINIZ OLURUZ. 6 YILDIR ÇOCUK İSTİYORUZ1 haftadir okumadigim konu kalmadi ... Kafam cok karisti ... Esimde sperm sayi ve morfoloji sorunu var ... Ml de 6 milyon sperm ve bunlarin 1 milyonunda bas anomalisi var ... 5 hafta sonra Randevumuz var !!!
Orthomol Fertil Plus diye bi ilac verdi
Bunun yani sira ben ne kullanmaliyim ??? Hepsini yapmak istiyorum ama bisi olur die de korkuyorum ... Lütfen olumlu sonuc alanlar bi yardimci olsunnn nolurrr!!! 2 yildir olmuyor
Macun yapmak istiyorum yurtdisindayim bulabildiklerimi alabilirim ...
Bunun yani sira keci boynuzu bulma sansim var ama cok kurular yinede olurmu ???
MERHABA, BİZDE YENİ BU VİTAMİNİ DUYDUK AMA TÜRKİYEDE SATIŞI YOK NASIL TEMİN EDEBİLİRİZ? YARDIMCI OLURSANIZ DUACINIZ OLURUZ. 6 YILDIR ÇOCUK İSTİYORUZ
cevap verdiğin için çooook teşekkürlerMerhaba canim tabi seve seve yardimci olurumama biz bu ilaci kullanmadik eger sorun ayniysa sizdede keciboynuzu kürü, keciboynuzu özü , e vitamini ve selenyum kullan bu ilac cok pahali ve nerdeyse aylik kullanimi var istersen yine temin ederim ama suan ben yine ayni seyleri yapiyorum esime
Merhaba canim tabi seve seve yardimci olurumama biz bu ilaci kullanmadik eger sorun ayniysa sizdede keciboynuzu kürü, keciboynuzu özü , e vitamini ve selenyum kullan bu ilac cok pahali ve nerdeyse aylik kullanimi var istersen yine temin ederim ama suan ben yine ayni seyleri yapiyorum esime
cevap verdiğin için çooook teşekkürlerbiz almanyada yaşayan bi arkadaştan rica ettik baya pahalıymış vazgeçtik, REPRODO M adlı bi vtamin aldık, keçi boynuzu falan çoook kullandı eşim, bende FOLİCUS adlı folik asitte içeren bir vitamin aldım, ilk bebeğinde sen hangi vitamini kullandın