Erkek İnfertilitesi KizLarr bi bakinn lütfen :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aysunnn28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
1.297
667
1 haftadir okumadigim konu kalmadi ... Kafam cok karisti ... Esimde sperm sayi ve morfoloji sorunu var ... Ml de 6 milyon sperm ve bunlarin 1 milyonunda bas anomalisi var ... 5 hafta sonra Randevumuz var !!!

Orthomol Fertil Plus diye bi ilac verdi
Bunun yani sira ben ne kullanmaliyim ??? Hepsini yapmak istiyorum ama bisi olur die de korkuyorum ... Lütfen olumlu sonuc alanlar bi yardimci olsunnn nolurrr!!! 2 yildir olmuyor

Macun yapmak istiyorum yurtdisindayim bulabildiklerimi alabilirim ...

Bunun yani sira keci boynuzu bulma sansim var ama cok kurular yinede olurmu ???

Morfoloji için daha çok vitamin ağırlıklı ilaçlar verirler doktorlar benim eşimdede morfoloji %6 lardaydı proteex plus ve keçiboynuzu kürü uyguladım ALLAH ın izniyle morfoloji %12 lere kadar çıktı keçiboynuzu kürüde hem sayıyı artırır hemde hızını siz yinede doktorunuza bir danışıp kullanın

canım hamilemisin? bu degerle mi hamile kaldın?

Evett canimm adetimin 27. gününde yaptirdigim kan testine göre hamileyimm , kan testinden önce evde erken gebelik testi yaptim , ondanda önce ovulasyon testimde cikti ... Yinede inanmadim en son kan testi yaptirdim 27. günde 159 cikti 28 günde adet oluyorum..

Sende demi buna benzer bi problem var canim ?

canım hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın inş.
hız sayı morfoloji her turlu sorun var bizde.aşılama mı yaptırdın peki
neler kullandı eşin ayrıntılı bilgi verir misin?fertil plus ı ne kadar süre kullandı?en son verdiğiniz test sonucları bu mu? mucize gercekten baska ne denirki
çok soru sordum ama aydınlatırsan umut olursun

Coook saol canimmm henüz görmdik daha o yüzden inanmak cok güc bizim icin :) dün dayanamayip bi test daha yaptim erken gebelik testi daha da koyuyu gördüm cok sükür .. Biz tedaviye baslamistik ... 24 nisanda doktorda randevumuz vardi ama benim
Yumurtlama gününe denk geldigi icin veilk defa ovulasyon test kullandim o yüzden denemek istedim randevuyu 1 hafta sonraya erteledimm ... Sadece merak ettigim yumurtlayip yumurtlamadigimdi ... Tabi yine degerlendirdik ama öle umutsuz cünkü ilk gittigimiz doktor %2 sans vermisti bize aylik ... Sonra baska doktora yani bu gittigimiz doktora gittik bir hafta sonra benim yumurtlamam bitmisti... Esime test yaptilar 6 milyon cikti mlde .. Sok olmadik sma yükseldigini anladik ... 5 hafta sonraya yine randevu verdii eger düzelme yoksa asilama yapcakti , ama meger o gün icerlerde bisiler oluyomusss :) ... Orthomol fertil verdi ben Ebay 'den Cuma gecesi siparis ettim bu ilaci kendime Pre seed falan ama ödemeyi pazartesi günü yapcaktim ... Cumartesi gecesi öylesine bi ovulasyon testi yaptim testi görünce sok oldummm ( yesil olan canim ) kopkoyu kirmizi pazar sabahina kadar arastirdim
Herkes hamilelik ihtimali verdi burayada sormustum :)
Pazar aksami esim dediki bi test yap ama öle isteksiz aldim ki cünkü nezaman test yapsam hemen adet oluyordum ... Aksam idrariyöa yaptim 20-20.30 gibi erken gebelik testi , biraktim oturdumm ümitsiz söylene söylene gittim lavaboya bakmayaa SOOOK OLDUMMMM CIFT CIZGIII :) inanmadimmm önceee esime yolladim dedim psikolojik görüyorumm dediki anlamadim yani simdi nasil oldu buuu :)o hala inanmiyoooo bende öleee:) pazar gecesi kan testi verdimm 159 cikti 21 inde Randevum varrr cok sükür hic beklemedigim anca olduuuu Rabbim sizlerede nasip etsin kucagima almayidaaa nasip etsinnnnn insallahhh... Dün adet günümdü testi yine tekrar ettim dahada koyulasmis :) Yaniii rabbim okadar büyükkkiii doktora tedavi yetenegini veren rabbimmmim elinde herseyyy sikma canini canimmmm o sperm azda olsaa 1 tanesi yeterrr hamile kalmak icinn.. Esim o Orthomol Fertil i hic kullanmadi siparisi iptal ettimm :) sen yinede ovulasyon testi yap kendinee az sperm sayisinda 48 saat olmasi gerekiyo sperm kalitesi icin 2 gün yapma 3. güne yap canimmm

Eklentiler

• image.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 223
MERHABA, BİZDE YENİ BU VİTAMİNİ DUYDUK AMA TÜRKİYEDE SATIŞI YOK NASIL TEMİN EDEBİLİRİZ? YARDIMCI OLURSANIZ DUACINIZ OLURUZ. 6 YILDIR ÇOCUK İSTİYORUZ

MERHABA, BİZDE YENİ BU VİTAMİNİ DUYDUK AMA TÜRKİYEDE SATIŞI YOK NASIL TEMİN EDEBİLİRİZ? YARDIMCI OLURSANIZ DUACINIZ OLURUZ. 6 YILDIR ÇOCUK İSTİYORUZ

Merhaba canim tabi seve seve yardimci olurum ama biz bu ilaci kullanmadik eger sorun ayniysa sizdede keciboynuzu kürü, keciboynuzu özü , e vitamini ve selenyum kullan bu ilac cok pahali ve nerdeyse aylik kullanimi var istersen yine temin ederim ama suan ben yine ayni seyleri yapiyorum esime

cevap verdiğin için çooook teşekkürler biz almanyada yaşayan bi arkadaştan rica ettik baya pahalıymış vazgeçtik, REPRODO M adlı bi vtamin aldık, keçi boynuzu falan çoook kullandı eşim, bende FOLİCUS adlı folik asitte içeren bir vitamin aldım, ilk bebeğinde sen hangi vitamini kullandın

diğer mesajda bu emoji yanlışlık oldu

Canim ben hoc birsey kullanmadim sadece esim kullandi 3 ay sürmüs eski yazilardan gördüm sanirim 3 aydi

arkdaşlar merhaba benim eşimdede sayı ve hız sorunu var bizde bu ilacı duyduk bir arkadaşım kullanmış sperm sayısı 3 milyondan 24 milyona çıkmış bizede önerdi ama kullanıp kullanmamakta kararsız kaldık, 2 tane negatif tüp bebek denememiz var. Bu ilcı kullanan arkadaş 40 küsür yaşında eşi ve kendisi geçen sefer 2 embriyosu oluşmuştu biri iyi biri orta kalitede ama tutumadı bu denemesinde 9 yumurtadan 6 sı döllendi hepside 1. kalite bunu duyunca kullanmak istedim ama çok kararsız kaldım.

Merhaba. Siz bu ilacı kullandınız mı? Ben şuan bunu kullanmaya başladım. Bir tanidigim bu ilacla hamile kaldi. Bende 2 yildir bebek istiyorum. Nasil kullanmam gerektigini bilmiyorum? Yardim edebilcek biri var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…