• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlarr bi bakar misiz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayatin Mucizesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
90
29
3
25
Merhaba arkadaşlar ben bu ay yumurtlama takvimi yaptım 3-8 tarihleri arasini değerlendirdik
Bugün uyandığımda koyu renkli akıntı oldu (adetten önce olur ya öyle ) bide aksama doğru kasiklarimda ani sancılar oldu acaba yumurtlamadan tarihinden önce hamile kalmış olabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar ben bu ay yumurtlama takvimi yaptım 3-8 tarihleri arasini değerlendirdik
Bugün uyandığımda koyu renkli akıntı oldu (adetten önce olur ya öyle ) bide aksama doğru kasiklarimda ani sancılar oldu acaba yumurtlamadan tarihinden önce hamile kalmış olabilir miyim?
Sanmam hamile kalmis olsaydin yumurtlama olmazdi canm. Bu ayinmi 3.1.- 8.1 arasi? Bekle derim adetini gelmezse test yap

Canım bendede var ovulasyon takibi yapıyorum takibimi yapan bayan yumurtlamaya yakın olur demişti. Bende yaşıyorum inşallah bebiştir

Back
X