- Konu Sahibi Supernatural
-
merhaba canım afrodizyak içeren koku dediğimiz şey aslında oryantal notaların ağırlığı bir yerde yani saf bir çiçek kokusu masum gelirken baharatlarla tütsülerle alt notaları hatta orta notaları süslenmiş olanlar çekicileşiyor seksileşiyor. meşhur hypnotic poison'ın afrodizyağıda alt notalarındaki ağaç ve tütsü kokularından geliyor:) bu sebepten açık tenli olduğun için kadınsı diyebileceğim J'adore (dior),jasmin noir ve lolita lempichka yı önerebilirim bunlar benim açık tenlilerde seksi bulduğum kokular esmer tenlerdeyse daha alaladeye donusuorlar.J'adore ve lolitanın kalıcılıgından emin olabilirsn
Merhaba..Siz baya tecrübelisiniz anlaşılan.Teşekkür ederim açıklama ve önerileriniz için
Ben de çok beyaz tenliyim, kendi tecrübeme göre, gerçekten şok etkisi yaratan tek parfüm Escada - Magnetism'dir.
Bir ara herkes kullanmaya başlayınca bırakmak zorunda kaldım ama zaman geçti biraz, şimdi tekrar kullanmayı düşünüyorum.
Gerçekten karşı cins üzerinde büyülü bir etkisi var, buram buram kendini belli eden, mıknatıs gibi çeken bir parfüm.
Garanti veriyorum, o derece yani :))))
uygun fiyata orijinal parfüm testerer temin edebilrim mağza fiyatına göre cok ekonomik tek farkı tester olması
Testerlerin orjinallerden farkı nedir peki? Daha ucuz oluyor ama:26:güvenilirmidir acaba..Buradan söyleyebilirseniz,siz nereden temin ediyorsunuz?Bi yeriniz falan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?