Kızlarr,beyaz tenliler için çekici ve afrodizyak içeren parfüm önerisi ??

merhaba canım afrodizyak içeren koku dediğimiz şey aslında oryantal notaların ağırlığı bir yerde yani saf bir çiçek kokusu masum gelirken baharatlarla tütsülerle alt notaları hatta orta notaları süslenmiş olanlar çekicileşiyor seksileşiyor. meşhur hypnotic poison'ın afrodizyağıda alt notalarındaki ağaç ve tütsü kokularından geliyor:) bu sebepten açık tenli olduğun için kadınsı diyebileceğim J'adore (dior) ,jasmin noir ve lolita lempichka yı önerebilirim bunlar benim açık tenlilerde seksi bulduğum kokular esmer tenlerdeyse daha alaladeye donusuorlar.J'adore ve lolitanın kalıcılıgından emin olabilirsn

Ben de çok beyaz tenliyim, kendi tecrübeme göre, gerçekten şok etkisi yaratan tek parfüm Escada - Magnetism'dir.
Bir ara herkes kullanmaya başlayınca bırakmak zorunda kaldım ama zaman geçti biraz, şimdi tekrar kullanmayı düşünüyorum.
Gerçekten karşı cins üzerinde büyülü bir etkisi var, buram buram kendini belli eden, mıknatıs gibi çeken bir parfüm.
Garanti veriyorum, o derece yani :))))

Merhaba..Siz baya tecrübelisiniz anlaşılan.Teşekkür ederim açıklama ve önerileriniz için

uygun fiyata orijinal parfüm testerer temin edebilrim mağza fiyatına göre cok ekonomik tek farkı tester olması

Evet oda listemdeki parfümlerden.Bu sıralar bi alışveriş sitesinde de fiyatı baya uygun.Tenimede giderse ayrıyetten onu da almayı düşünüyorum :) Teşekkürler..

uygun fiyata orijinal parfüm testerer temin edebilrim mağza fiyatına göre cok ekonomik tek farkı tester olması

Testerlerin orjinallerden farkı nedir peki? Daha ucuz oluyor ama:26:güvenilirmidir acaba..Buradan söyleyebilirseniz,siz nereden temin ediyorsunuz?Bi yeriniz falan varmı?

Hypnose ve coco mademoiselle derim. Asla pişman olmazsın paranın karşılığını alırsın. :) Çok beyaz tenli olmama rağmen ikisi de gün boyu kalıcı. Bir de Fantasy var ilk sıkınca ekşimsi sanki ama 1 saat sonra beyaz çikolata kokusuna dönüşüyor. Fantasy sıktığım kazak 2 haftadır kokuyor. :)

Testerlerin orjinallerden farkı nedir peki? Daha ucuz oluyor ama:26:güvenilirmidir acaba..Buradan söyleyebilirseniz,siz nereden temin ediyorsunuz?Bi yeriniz falan varmı?

testeren orijinaldan hiç bir farkı yoktur . parfümeri mağzasına gittinizde size sıktıkları koku testerder deneme amaçlı üretilen orijinal koku, hatta tester parfümlerdeki esans kutulu parfüme göre daha yoğundur. ucuz olmasının sebebi firmalar bunları deneme amaçlı veriyor mağzalara bedava yani ,mağzada elinde kalan fazla testerları uygun miktardan paraya ceviriyor yani olay kısaca böyle . bende 2 3 yıldır kokularla haşir neşir oldum için hobiye dönüştü dükkanım falan yok testerleri yurt dışından abim gönderiyor gelen arkadaşlarıyla .

beyaz tenliyim valla afrodizyak mı bilmiyorum ama şu ana kadar kullandığım ve beğendiğim kokular şunlar

tresor in love bu koku yumuşacık çekici değil ama baymayan bir kokusu var
very irresistible bu kokuyu yaz hariç kullandım. yazın ağır geliyor. ama bence kullandıklarımın içinde en çekicisi bu
chanel allura biraz ağır ama yine de güzel
en son aldığım bvlgari blv ve burberry brit. ikisi de hafir kokular burberry biraz daha ağır. ama bvlgari blv sabunumsu bi koku ve çok hoş hem de kalıcı

ve bunların haricinde bi daha almam dediğim kokular var.
burberry london iğrenç aklıma geldikçe başıma ağrısı vurur
bvlgari omnia green jade çok gereksiz deterjan gibi bişey
gucci flora olsada olur olmasa da olur

sana tavsiyem very irresistible ,tresor in love ve bvlgari blv bi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…