Kızlarr,beyaz tenliler için çekici ve afrodizyak içeren parfüm önerisi ??

Supernatural

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
92
1
86
33
İstanbul
Selam kızlar ben ne zamandır kadınsı ve çekici bir parfüm almak istiyorum.Öyle bi parfüm olsun ki mesela bir yere gittiğimde mutlaka fark edilsin istiyorum.Epey araştırdım,afrodizyak içeren parfümleri falan ama genelde esmerler için daha uygunlarOrjinal alacağımdan da fiyatlarıda baya yüksek oldugundan sonradan pişman olmayayım,verdiğim paraya değsin istiyorum o yüzden karar veremıyorum:44:Tecrübelerinizle,yardımcı olursanız sevinirimm

İçinde afrodizyak var mı bilmem ama issey miyake parfümü öneririm.Çok kalıcı ve ferah bir koku. Ben de beyaz tenliyim, eğer bahatlı kokulardan hoşlanmıyorsan bu parfümü şiddetle tavsiye ederim size

Son düzenleme:
valentino valentina'yi bir dene yeni çıktı ve çok güzel çiçeksi bir kokusu var :) hatta seti bir alışveriş sitesinde indirimde..

bir dene umarım beğenirsin.. ve kimsede çok fazla bilinen bir kokuda değil canım yorumunu bekliyorumm

pure poison güzel bence beyaz tenlilere gider mi bilmem ama şişesi beyaz olunca öyle düşündüm bir an :) çok güzel bir koku gittikçe güzelleşiyor + afrodizyağın babası var

pure poison güzel bence beyaz tenlilere gider mi bilmem ama şişesi beyaz olunca öyle düşündüm bir an :) çok güzel bir koku gittikçe güzelleşiyor + afrodizyağın babası var

Teşekkür ederim canım.Fırsat bulunca deniyeceğim onu da yazıyorumListe yapıyorum fırsat buldukça tek tek deniyorum hangisi daha hoşuma giderse artık ona göre alacağım..

issey miyake tek gecerım
cok parfum denedım halada var ama onları oylesıne ewde tekken sıkıyorum..
issey miyake super esım hedıye etmıstı bıdahada vazgecemedım... sarısınım bnde acık tenlıyım.cok yakısıyo

vallaha bu ten olayini pek anlamma ama isseymiyake kullaniyorum ben erkegi ayri seksi bayani ayri.

Şu uzun ince şişeli olandan mı bahsediyorsunuz acaba:44:Yani parfümün ismi tam olarak bu dimi?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…