• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kızlarr bebeklerinizde emekleme dizliği kullanıyormusnuzzzzz?

darkolive

eski obez, şimdi lopez :)
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
6.913
5
156
41
İzmir
bebeğim 6 aylık ve artık emekliyor tam anlamıyla :emir_bebek:15 gün önce geri geri gidebiliyordu sadece:ecrin_bebek: şimdi tut tutabilirsen ve dizleri kızarıyor pembiş pembiş bende dayanamadım ve ona emekleme dizliği diktim zemuszemus bi markette görmüştüm satılıyordu bende ona benzer diktim siz kullanıyormusunuz böyle bişey isterseniz resim koyabilirim fikir vermesi içinn hihoyyythihoyyyt

benim tembel kızım beş buçuk aylık, sürünme dışında bi hareket yok ama bi web sitesinde görmüştüm bu emekleme dizliğini.. pek becerikli değilim ama ayrıntılı bi açıklamayla resmini koyarsan ben çok sevinirim. teşekkür ederim..

ya bence hic gerek yok ögle seylere. Hep böyle asiri koruyucu olursaniz hicbirseye alisamicak bu bebisler. Birak kizarsin biraz sonra aliscak dizleri. Büyücekler düscekler, orasi burasi morarcak. Böyle büyücek cocuklar. Cok karistim biliyorum ama bence gercekten gerek yok.

ya alışana kadar yani yara mı olsun dizleri daha yeni emekliyor zaten biraz alışana kadar gerekli birşey bence bu benim fikrim kıpkırmızı oluyor daha çok tazecik :ecrin_bebek:

Back