• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlarr bana acıll yardım edın :(

aassL1

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
180
19
318
İstanbul
Saçlarımı garnıer akaju kestaneye boyadm bı sınırle cok koyu oldu 20dk veya daha az tuttum ama:( eskı rengımde acık kahveydı cok beyenıyodm ama hüsrana uğradm bu renk akarmı sıyah gbı oldu hıc sevmedm ya actrmakda ıstemıyorm ne yapmam gerek:5:

her boya ilk boyandığında koyu çıkar altındaki zeminin de açıkmış o yüzden öyle olmuştur yakadıkça açılır çabuk açılsın diyosan şampuanının içine 1 yemek kaşığı çam terebenti kat ben saçımı beslesin uzatsın diye kullanıyorum ama farkettim ki boyayı daha çabuk akıtıyo

yanı saclarm sıyah kalmaz dımı kafama takmamalıyım ben uzun bı sure boyatmamstm 2sene flan oldu hemen aclsn ıstıyorm sıyah hıc sevmıyorum :( ıns acılır

siyah kalmaz ben 3 sene siyah kullandım sıkıldım dönmesi filan zor oldu o dönemlerde dipten gelenlerle renk farkı olmasın diye koyu kahveye boyuyodum simsiyah oluyodu 3 5 yıkamaya kahveye dönüyodu seninde öyle olur ama biraz kızıl parlamalar yapabilir..biraz sabret sonra daha açık bi renk denersin iyice açılınca..

pekı cok tesekkur edermmm ztn yıkadkca akıyor eskı rengıme donnımde daha ellememm ya nasıl kıydm :(

aynı sorunu bende yaşıyorum şuanda benim saç rengim akmadı hala koyu açık kstaneye boyamıştım bende senin gibi pişman oldum

ya ınsallah senın de akar ben cumartesı boyamıstm gercı beyaz sabun surdm bıraz surmeden de aktı tabı fazlada sabunla sacı maffetmemek lazm açılır heralde :(

Back