Çocuk Hastalıkları Kizlarr alllah askina yardim edin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kevsersoylu

İki prenses annesi❤️
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
4.322
2.303
373
Kocaeli
Kizlar kafayi yemek uzeeeyim 2.5aylik kizim var son 4 gunden beri bni emmek istemiyor gogsumu veeiyorum cigligi basiyor kan da sorun cikmadi ama emmiyor biye boyle oldu acaba kizlar yardim edin ne olur

canım yazmak istedim sadece bazen bebekler büyüme atakları geciriyor emmek istemeyebiliyor benim kızımda emmek istemediğinde onu kandırarak verdim tam uyuyayacagı zaman,ayakta,gezerek vs sende bi dene istersen umarım en kısa zamanda emer

canım yazmak istedim sadece bazen bebekler büyüme atakları geciriyor emmek istemeyebiliyor benim kızımda emmek istemediğinde onu kandırarak verdim tam uyuyayacagı zaman,ayakta,gezerek vs sende bi dene istersen umarım en kısa zamanda emer

tamam canım denerim saolasın

Kizlar kafayi yemek uzeeeyim 2.5aylik kizim var son 4 gunden beri bni emmek istemiyor gogsumu veeiyorum cigligi basiyor kan da sorun cikmadi ama emmiyor biye boyle oldu acaba kizlar yardim edin ne olur

sütün iyi geldiğinden emin misin az gelince de emmek istemiyorlar, birkaç kez az gelince sonradan çok gelse de mızmızlanıyorlar...

cnm hiç mrk etme bu dönemlerde oluyo malesef... hatta sen bunu 6 aylık bide 9 aylıkken bidaha yaşıyacaksın.eğer sen inat edip emzirirsen benim gibi şimdi ayıramıyacaksın.oğlum 17 aylık memeden ayırmaya calışıyorum..inan bu daha zor:)

merhaba bebeğin emmek istemiyorsa bizim burda gögsü berkmiş derler ve bebeği sıkıca kundaklarlar bebek hemen emmeye başlar. bebek kafasını geriye atarsa olur. düzeltmek için bebeğinin gögsüne zeytinyağı yada bebek yağı ile masaj yap cok bastırmadan. sonra kollarını üst üste koy. sağ elini sol dirseğinin üstüne sol elini sağ dirseğinin üstüne koy penye kundakla sıkıca kundakla. sonra salla sakinleştiği anda tutar gögsünü. benim bebeğimdede ikidefadır oluyor 3 bucuk aylık benmkide. dikkatli tut bebeğini sakın kafasını geriye atmasın ama inan cok işe yarıyor.

Back