Kızlarr acilll!

halsell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
5
1
1
33
Kızlar merhaba kafamın çok karışık olduğu bir durum var bana yardımcı olur ne olun Öncelikle iki yıldır evliyim ve evlendiğim ilk günden beri çocuk istiyoruz hiçbir şekilde korunmadık ve ben iki defa doktor değiştirdim bir sıkıntı yok fakat eşimin sperm sayısı 2 milyon olduğu için bir türlü olmadı. 16 eylül’ de aşılama yaptırdık fakat tutmadı sanırım çünkü olmam gereken tarihte yani 2 ekimde regl oldum. Ve benim adet döngülerim düzenlidir sadece bir iki gün oynar veya oynamaz her ay düzenli olurum o kadar iğne ilaç kullanmama rağmen! Neyse regl olduktan 15 gün sonra tekrar kanamam oldu aynı regl gibi 8 gün sürdü ve baya baya yoğundu ve sancılıydı ilk defa başıma geliyor. 2 ekimdeki reglimi baz alırsam 31 ekimde tekrar olmam gerekiyordu ama olmadım üzerinden 12 gün geçti ama 15 gün sonra tekrar olduğum regli baz alırsamda pzar günü yani ayın 15inde regl olmam gerekiyor ama hiçbir belirti yok göğüs ağrısı falan bende normalde bir hafta önceden başlardı kafam çok karışıkkkkk bugünde içime bir kurt düştü gebelik testi yaptım negatif çıktı bu durumu yaşayan varmı veya bilen veya yorum yapacak olan çoookk ihtiyacım var kızlar

Bence Kan ver daha dogru sonuc alirsin en azindan

Üzülme var malesef

Öncelikle Rabbim hayırlısıyla ve hayırla evladınızı en kısa zamanda ana rahmine düşürür inşallah. Bizde buradan sevincinize ortak oluruz. Yine de çocuk sahibi olacağım diye lütfen stres yapıp eşinizle üzerinizdeki baskıyı arttırmayın. Vakti gelince Rabbim hayırlısıyla verecektir güzel bir evlat endişelenmeyin. Dualarım sizinle.

Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız

2 milyon spermle aşılama mı

Bu değerlerle tüp bebek raporu çıkar direk hiç uğraşma bence aşılama zaman kaybı gerçekten
Eşim iki aydır statera plus kullanıyor doktor önerdi bir etki olup olmadığını bilmiyoruz henüz önümüzdeki ay eşim doktora gidecek bakalım tüp bebekmi yapacak direk yoksa spermlerimi yükselteceğiz

Eşim iki aydır statera plus kullanıyor doktor önerdi bir etki olup olmadığını bilmiyoruz henüz önümüzdeki ay eşim doktora gidecek bakalım tüp bebekmi yapacak direk yoksa spermlerimi yükselteceğiz
İnşallah çare olur canım ama bnce o doktoru değişmelisin. İnşallah yükselir değerleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…