Kızlarr Acilll yardım edermisiniz

Mahpyker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
2
0
33
ilk önce herkese merhaba. forumu sürekli takip etmeme ragmen aranıza yeni katıldım:) yardımınıza ihtiyacm var 4 ay snra düğünüm var ve hemen epilasyona başlamak istiyorum. memleketimde bi güzellik merkeziyle görüştüm ve 3 bölge lazer epilasyon 750 lira dedi ben altı bölge yaptırıp 1500 lira vereceğim.cihazımız opt 2015 dedi internette arastırdm ama bulamadm böyle bişi. ıpt diye bişi var acaba yanlış mı duydum. eger opt varsa nasıl bir cihaz hiç bi fikrim yok ve paramı çöpe atmak istemiyorum.kıl köklerim çok güçlü sayılmaz ama bi an önce bitsin istiyorum ne önerirsinz ne yapmam gerekiyo. bu başlık daha önce açılmıssa şimdiden özür dilerim canlarm :)

güzellik merkezine boşa para kaptırma derim. opt diye bir cihaz hiçççç duymadım . vücut için en güzeli alex dir . iyi araştır bence.

bende o sonuca varmak üzereyim canım ama yinede merk ettim nasıl bişimiş diye. acısız oluyomuş en çok o etkiledi beni çünkü.Çok tşk ederm cevabın için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…