Kızlarr acill!!!

Canım öncelikle sana da çok geçmiş olsun. ben adetimi hormon ilaçlarıyla bozdum bunu anlayınca hemen bıraktım ilaçları.
bu ay bekliyorum olacak mıyım bakalım? kistlerim için dr ilaç bitince kont gel demişti. ben ilaçları bıraktım dr da gitmedim. şöyle ben adetim düzene girsin ondan sonra soğan kürü tedavisi uygulayacağım. inşallah faydası olur. siz neden ameliyat oldunuz dr mu önerdi ilaç kullandın işe mi yaramadı ?

Sana da çok geçmiş olsun ama ihmal ediyormuşsun gibime geldi . Sakın ihmal etme canım. Benim kist 6 cm kadar büyümüştü ve o dönemde evliydim çocuk sahibi olamıyordum. Doktor öce onunla ilgisi olmadığını söyledi ama 1 yıl daha çocuk sahibi olamayınca ameliyat önerdi. Tabi kistle bir ilgisi yokmuş. Ameliyattan sonra 3 ay içerisinde hamile kalırsın demişti ama yine olmadı. Ama şu anda kist sorunum yok. Doktorum sağolsun çok hassas ve iyi bir doktordu. Tekrar söylüyorum canım sakın ihmal etme.

ihmal etmemeye çalışıcam canım çok teşekkürler. adet oldum ama 2 gün çok az geldi normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…