- 12 Mayıs 2020
- 146
- -162
- 24
-
- Konu Sahibi birprensannesii
Kabak detoksu deneyecem ben onu bi araştır yap istersen canım bir haftada 5 kilo gidiyormuşKızlarr acill yardım kilo vermem lazım
18 gün sonra düğünümüz var ve benim acilen 10,15 kilo vermm lazim abiye icine girebilemm icin bildiginiz bi diyet varmi
Boy 157
Kilo 78
Sanahları aç karnına elma sirkeli limonlu ılık su iç hiç ekmek yeme yemeni baya kısıtla birde yürüyüs spor yapKızlarr acill yardım kilo vermem lazım
18 gün sonra düğünümüz var ve benim acilen 10,15 kilo vermm lazim abiye icine girebilemm icin bildiginiz bi diyet varmi
Boy 157
Kilo 78
Canım kilodan gitse tartıda az görsen bile önemli olan vücudun incelmesi bence sağlıksız diyetler yapma aralıklı oruca başla bir de spor yap Leslie kardiyo zumba tarzı termal eşofmanın varsa onu da giy benceKızlarr acill yardım kilo vermem lazım
Boy 157
Kilo 78
Limon ve elma sirkesi bir arada midye zarar vermez miSanahları aç karnına elma sirkeli limonlu ılık su iç hiç ekmek yeme yemeni baya kısıtla birde yürüyüs spor yap
Çok zor yaaZorlamayın. Gitmez. En fazla 5 kilo gider sindirim sisteminize zarar vererek o da. Geri misliyle alırsınız. Onun yerine kendi bedeninize uygun bir abiye almayı düşünebilirsiniz.
Ben bir iki damla elma sirkesi ve yarım limondan daha az limon suyunu sıkıp içiyordum baya işe yaramıştı. Uzun süre yapma ama. Eger mide sorunun varsa ya sadece sirke yada sadece limon yap.Limon ve elma sirkesi bir arada midye zarar vermez mi
Kızlarr acill yardım kilo vermem lazım
Boy 157
Kilo 78
Evet midenin ph'ına uyumlu değilLimon ve elma sirkesi bir arada midye zarar vermez mi