• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu KIZLARR acil yardim..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Cisu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
198
2
0
Almanya
Arkadaslar 2 tane cocugum var.. oturma odasina antilop kumastan krem rengi koltuk takimi almayi düsünüyorum..Aceba kullanan arkadaslar varmi yada fikri olan? satici tükenmez kalem lekesi bile cikiyor dedi sadece keceli kalem lekesine dikkat dedi 5 yil kumas (leke cikmamasi, kumasta bozulma v.b gibi) garantisi var..Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinicem lütfen...

Canım bahsettiğin kumaş sertex firmasına aitse pek tavsiye etmiyorlar çabuk deforme oluyormuş ama mıcrofiber marka ithal bir kumaş var satış yeride modokonun karşısında o kumaşlar işte gerçek leke tutmayan anti bakteriyel felan özelliklere sahipmiş ben çok araştırdım

Canım bahsettiğin kumaş sertex firmasına aitse pek tavsiye etmiyorlar çabuk deforme oluyormuş ama mıcrofiber marka ithal bir kumaş var satış yeride modokonun karşısında o kumaşlar işte gerçek leke tutmayan anti bakteriyel felan özelliklere sahipmiş ben çok araştırdım

Tskler pink..Ben almanyada yasiyorum..Satici tükenmez kalemle yazdi sildi cikti ama yinede 2 cocuk biride yolda korktum bej renk almaya acik kahverengi tonlarina karar verdim hayirlisi ins bakalim..Fikir belirttigin icin saol cnm ..:34:

Back
X