kbrkrgz Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2011 301 1 46 Nevşehir 10 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkrgz #1 1.Babyliss 2325E Nano Teknoloji 25MM Saç Maşası 2.Braun Satin Hair 7 Iontec 3.arzum buka xl Bu ucu arasinda kararsiz kaldim lutfen yarin alcam bana yardim edin braun kac mm yazmiyo internett... Arzumda lcd ekran ve isi ayari yuksek baybls hakkinda fikrim yok lutfen yardim edinnnn
1.Babyliss 2325E Nano Teknoloji 25MM Saç Maşası 2.Braun Satin Hair 7 Iontec 3.arzum buka xl Bu ucu arasinda kararsiz kaldim lutfen yarin alcam bana yardim edin braun kac mm yazmiyo internett... Arzumda lcd ekran ve isi ayari yuksek baybls hakkinda fikrim yok lutfen yardim edinnnn
melissssssa d£ng£ Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2011 436 7 46 Kocaeli 10 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkrgz #2 bak canım bu kulvarda en ıyısı remıngtondur ve sacmasası alırken en kalınından yanı 19mm olanından almanı tavsıye ederım cok dogal bukleler oluyor .
bak canım bu kulvarda en ıyısı remıngtondur ve sacmasası alırken en kalınından yanı 19mm olanından almanı tavsıye ederım cok dogal bukleler oluyor .
kbrkrgz Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2011 301 1 46 Nevşehir 10 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkrgz #3 melissssssa .!.: bak canım bu kulvarda en ıyısı remıngtondur ve sacmasası alırken en kalınından yanı 19mm olanından almanı tavsıye ederım cok dogal bukleler oluyor . Genişletmek için tıkla... Ya ben 25 lik dusunuyorum 19 luk yaptim.sacim kivir kivir oldu. Sacim.cabuk.sekil alir benim o yuzden yirmi beslik istiyorum.bu uc markadan biri ama karar veremdm :,( yardimm ediiin
melissssssa .!.: bak canım bu kulvarda en ıyısı remıngtondur ve sacmasası alırken en kalınından yanı 19mm olanından almanı tavsıye ederım cok dogal bukleler oluyor . Genişletmek için tıkla... Ya ben 25 lik dusunuyorum 19 luk yaptim.sacim kivir kivir oldu. Sacim.cabuk.sekil alir benim o yuzden yirmi beslik istiyorum.bu uc markadan biri ama karar veremdm :,( yardimm ediiin
kbrkrgz Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2011 301 1 46 Nevşehir 10 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkrgz #4 hiç kimse yardım etmiyo