kızlarr acaba hamilemiyim

handanww

Annesinin tek aşkı
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
500
308
kızlar adetime iki gün gecikti gebelik ile ilgili plan yapılmadı ama ben nedense şüpheleniyorum önceki konularımdan da biliyorsunuzdur belki, biraz stresliydim bu aralar (baska bir eve taşındım ) acaba bu stresden mi yoksa başka bişeymi off kafam çok karışık sizce adet gectikten kaç gün sonra test yapılır .

off kızlar bi akıl verin ya
ne yapıyım bekliyimmi biraz daha off stresden düşünmekten yoruldum ya

ben adetimden hemen sonra ilişki yaşadım arkadaşlar hafif bi baş dönmesi var ama ramazan dolayısıyla mı bilmiyorum ve midem bulanmıyor aksine ağrı var midemde çok az olmakla birlikte kahverengi akıntım ve sarı akıntım var sizce hamile kalmış olabilir miyim ? lütfen bu konu hakkında fikri olan varsa bana söylüyebilir mi ?

dün test yaptım bişey çıkmadı bugünde olmadım off 3 gün geçti hala bişey yok

kızlar mrb . adet oldugu halde hamıle kalan var mı??? duydunuz mu hıc

Benimde bi arkadaşım oğluna hamıleyken 5 gün olmuş . bAkalım hayırlısı pazartesi doktora gıdcegım ....

Kızlar adetim gecikti . Yoğun akıntımın ardından göbek deliğimden aşağıya kadar uzanan çizgş oluştu sizce hamilemiyim sürekli başım donuyo ve çok yorgunluğum var

olabilir ben bir haftadır adet olmuyorum gecen hafta yaptım bişey çıkmadı hemde iki defa yaptım sonuç yine aynı bugün saglık ocagına gidicem bir de doktora danışıcam
İnş hamilesindir cnm.benden de dün kahve rengi bi akıntı geldi korkuyorum adet olcam die .sonucu bana da yazarmisin

ben en az 1hafta geçmesi gerekiyor diye biliyorum testin kesinliği için. ama sen bide stres yasamassın büyük ihtimal onun etkisi var kalbine göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…