Hemen bir test yap beklemen gerekmiyor.off kızlar bi akıl verin ya
ne yapıyım bekliyimmi biraz daha off stresden düşünmekten yoruldum ya
Tamam teşekkür ederimHemen bir test yap beklemen gerekmiyor.
kızlar mrb . adet oldugu halde hamıle kalan var mı??? duydunuz mu hıc
haylısı inşallahBenimde bi arkadaşım oğluna hamıleyken 5 gün olmuş . bAkalım hayırlısı pazartesi doktora gıdcegım ....
test yapın benceKızlar adetim gecikti . Yoğun akıntımın ardından göbek deliğimden aşağıya kadar uzanan çizgş oluştu sizce hamilemiyim sürekli başım donuyo ve çok yorgunluğum var
geçsin yapıcamtest yapın bence
olabilir ben bir haftadır adet olmuyorum gecen hafta yaptım bişey çıkmadı hemde iki defa yaptım sonuç yine aynı bugün saglık ocagına gidicem bir de doktora danışıcamTest yaptım ama negatif çıktı acaba erkenmi yaptım yada yokmu
İnş hamilesindir cnm.benden de dün kahve rengi bi akıntı geldi korkuyorum adet olcam die .sonucu bana da yazarmisinolabilir ben bir haftadır adet olmuyorum gecen hafta yaptım bişey çıkmadı hemde iki defa yaptım sonuç yine aynı bugün saglık ocagına gidicem bir de doktora danışıcam
Gittinmi doktoraolabilir ben bir haftadır adet olmuyorum gecen hafta yaptım bişey çıkmadı hemde iki defa yaptım sonuç yine aynı bugün saglık ocagına gidicem bir de doktora danışıcam
evet saglık ocagındaki doktor bir hafta daha bekle dedi bayramdan sonra gel test yapalım dediGittinmi doktora