Kızlarr 8 haftalik gebeliyi olanlar gele bilirmi 🥰umarim bir birimize sorucamiz cok sey var

Bende 8 haftalığım çalışıyorum sabah 8 akşam 4 sürekli ayaktayım şuana kadar bir sorun yaşamadım doktorumda çalışmamda bir sakınca görmediii sadece arada ağrılarım var birde gaz sancım çok oluyor sanki bağırsaklarım bozulmuş gibi bazende bel ağrısı geliyor geçiyor

Yapyom vallah keyif yapyom tonus var biraz kas sancsi veriyor amma tedaviye basladik insallah gecer
Hayirli olsun cok cok ❤ saglicakla kucaginiza alin insallah linclenme ihtimalini goz ardi ederek soyleyecegim.. simdi noktali harflere dikkat etmeden yaziyorum bu bile itici geliyor mesela göz yerine goz yazmak.. ama "sorucamız" "yapyom" "amma" bunlar cok abarti ya bu kadar da olmasa keske naçizane

Seni yerim yeriiim maşallah subhanallah
Ben de 3 sene beklemiştim, şimdi 6,5 aylık hamileyim oğluşuma ben de daha dün gibi sanki, bir zamanlar 8 haftalıktım sormak istediğin bir şeyler varsa seve seve pamuğum

Cok tesekur ben azerbaycandanmda o yuzden bazi sozlero kendimiznki gibi yaza bilyom

Ben de 3 sene beklemiştim, şimdi 6,5 aylık hamileyim oğluşuma ben de daha dün gibi sanki, bir zamanlar 8 haftalıktım sormak istediğin bir şeyler varsa seve seve pamuğum
Cok teşekür ederim sizdede hayırlı olsun zaman azalmış baya 3 ay sonra doğuma gidiyorsunuz sağlıkla gelsin inşallah bende şu an küçük milide hematom var biraz endişeliyim bebeye bir şey olur diye

Cok teşekür ederim sizdede hayırlı olsun zaman azalmış baya 3 ay sonra doğuma gidiyorsunuz sağlıkla gelsin inşallah bende şu an küçük milide hematom var biraz endişeliyim bebeye bir şey olur diye

Amma bu aylar ilk aylar olduğu üçün bana dokdor hep dinlen dedi o bendede var bağirsaklarm cok feci belimde ariyor böyle seyler olunca bizde adet her kes bebeye cinsiyet erkek diyor kas arısı falan inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…