Kızlarr 8 haftalik gebeliyi olanlar gele bilirmi 🥰umarim bir birimize sorucamiz cok sey var

leyla rahimova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
38
20
23
Kızlar nasılsınız 8 haftalik gebelik nasl bir his benm ilk bebekde cokkkkk heyacanliym bu gün ultrasonda kalp atışlarnı dinledim gözlerim doldu 4 yıldi hasretinde idik tedavisiz oldu cokkkk sukur rabim her kese nasib etsin hic kimsenin kucaği boş kalmasn

Kızlar nasılsınız 8 haftalik gebelik nasl bir his benm ilk bebekde cokkkkk heyacanliym bu gün ultrasonda kalp atışlarnı dinledim gözlerim doldu 4 yıldi hasretinde idik tedavisiz oldu cokkkk sukur rabim her kese nasib etsin hic kimsenin kucaği boş kalmasn
Bende 8 haftalığım çalışıyorum sabah 8 akşam 4 sürekli ayaktayım şuana kadar bir sorun yaşamadım doktorumda çalışmamda bir sakınca görmediii sadece arada ağrılarım var birde gaz sancım çok oluyor sanki bağırsaklarım bozulmuş gibi bazende bel ağrısı geliyor geçiyor

Yapyom vallah keyif yapyom😂 tonus var biraz kas sancsi veriyor amma tedaviye basladik insallah gecer
Hayirli olsun cok cok ❤ saglicakla kucaginiza alin insallah 🙏🏻 linclenme ihtimalini goz ardi ederek soyleyecegim.. simdi noktali harflere dikkat etmeden yaziyorum bu bile itici geliyor mesela göz yerine goz yazmak.. ama "sorucamız" "yapyom" "amma" bunlar cok abarti ya bu kadar da olmasa keske naçizane

Seni yerim yeriiim 🥹🥹 maşallah subhanallah
Ben de 3 sene beklemiştim, şimdi 6,5 aylık hamileyim oğluşuma 🤭😍 ben de daha dün gibi sanki, bir zamanlar 8 haftalıktım 😻😻 sormak istediğin bir şeyler varsa seve seve pamuğum

X