- 25 Mayıs 2022
- 1.240
- 298
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Kızlar bu konuyu tekrar önünüze getirmek istemezdim fakat çok korkuyorum dün genetik test yaptırdım sonuç 20 gün sonra çıkacak. Tabii benim ilk gebeliğim 8+3'te kalp atışı oluşmaması sonucu kürtaj ile sonlandırıldı. Dün pıhtılaşma testi yapmaya gittiğimde hematoloji uzmanı 10 haftadan önce olan düşükleri pıhtılaşmaya bağlamıyoruz dedi asla alakası olmadığını düşünüyoruz dedi. Bir de benim özelde bir doktorum var. O da bana devlette yapmazlar biz yapalım falan pıhtılaşma testini dedi maliyeti biraz yüksek olduğu için eğitim araştırmada yaptım. Özeldeki doktorum sonuç çıkana kadar kan sulandırıcı iğne ve coraspin vereceğim dedi şu anda 5 haftalık hamileyim. Geç döllenme olduğunu düşünüyorum 4+5 te 2 gün kahverengi lekelenmem oldu ben geç döllenme olduğu için yerleşme kanamasıdır dedim kendim. Şimdi doktor bana kan sulandırıcı verirse sonuçlar 20 güne çıkacakmış 20 gün boyunca bu kan sulandırıcıları kullanırsam 2 .ayımdayım herhangi bir zararı olur mu doktorların bu işi biraz maliyete döktüğünü düşünüyorum. Kanamaya yol açar mı ben pıhtılaşma olmadığını düşünüyorum fakat bu testi tedbir amaçlı yap sonuç çıkana kadar ilaçları kullanacaktım akat internetten araştırdım daha bu ilaçların da birçok yan etkisinin olduğunu ve kanama yaptığını söylüyor çok korkuyorum siz olsaydınız ne yapardınız hiçbir şey yokken kullanırsam da düşüğe sebebiyet verirse diye çok korkuyorum bu platformdan başka kime danışacağımı asla bilmiyorum ayrıca ben pıhtılaşma olmadığını düşünüyorum