kizlarkadinlar kulb.sitesinde hata mi var?

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.064
Kizlar buraya giriyorum,ekran kendiliginden kapaniyor.ama abaska bir siteye giriyorum her sey normal..sizdede oluyormu..cabuk kapanacak.....simdi.

Kapanıyor derken tarayıcınız mı kapanıyor tamamen ?
eğer öyleyse eklentilere girip işe yaramayan şeyleri kaldırın ve tarayıcınızı yeniden başlatın.

evet bana da oluyor ama sorun olduğunu sanmıyorum

arka fon komple siyah ve özgecan yazıyor ya o yüzden sanırım.

o sırada oluyor çünkü siyahtan beyaza dönüyor yavaşça.

Kapanıyor derken tarayıcınız mı kapanıyor tamamen ?
eğer öyleyse eklentilere girip işe yaramayan şeyleri kaldırın ve tarayıcınızı yeniden başlatın.
Ama sadece k.kulubunegirince oluyor.

telefondan girince bendede oluyor.bende leptopa geçtim leptopta kapanmıyor.acaba telefonla neden oluyor bende kaç gündür telefonumda sorun var diye düşünüyordum.

evet bana da oluyor ama sorun olduğunu sanmıyorum

arka fon komple siyah ve özgecan yazıyor ya o yüzden sanırım.

o sırada oluyor çünkü siyahtan beyaza dönüyor yavaşça.
yok arkadaşım onla alakası yok.fondan öncede oluyordu.ekran komple kapanıyor

Bende uzun zamandır kk ya girince tel donuyor ama baska sitelerde sorunsuz hiç donmuyor reklamlardan mi acaba ?

Evet.ondan oncede oluyordu.az once bir hbr sitesine girdim.normalll..buraya giriyorum sayfadan atiyor beni...
evet benimde dikkatimi çekti.benide googleye kadar atıyor şuan telde değilim rahatım.ama telden girince sinirleniyorum.dün nerdeyse telefonu duvara atıyordum sinirden.kapattım kaza çıkmadan leptopa geçtim.

Bende uzun zamandır kk ya girince tel donuyor ama baska sitelerde sorunsuz hiç donmuyor reklamlardan mi acaba ?
vallahi oda oldu.hem dondu hem kapandı.kk ilgili demekki telden kaynaklı olduğunu düşünüyordum.

Zaman zaman kk nın yanıt vermediği,sayfanın kapatılıp yeniden açıldığı hatası oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…