Kızları döveceksin ki sana bağlansınlar...

amin canım keşke herkesin gerçek yüzünü görebilsek ama görmeye bile gerek yok tek bir kelimeyle bile belli ediyor insanlar kendilerini
Aynen kimileri kendini cok cabuk belli ettiriyo zaten, ama kimileride varki coom sonradan anlaşılıyor ki o zaman da muhtemelen cook gec oluyo cok uzucu bir durum maalesef :KK43:

Aynen kimileri kendini cok cabuk belli ettiriyo zaten, ama kimileride varki coom sonradan anlaşılıyor ki o zaman da muhtemelen cook gec oluyo cok uzucu bir durum maalesef :KK43:
tabi ki canım çok haklısın özellkle hamile bırakıp kaçma vakaları vs. kimileri kaçar kimileri de kaçarken yakalanır ve de çok nadir de olsa kıyamaz ve onları bırakamaz. örneğin onunla bir kez birlikte olmak için aylarca seferber olup kandırır ve istediğini de yapınca haydin bana eyvallah güzelim birdaha ki sefere GÖRÜŞMEMEK üzere. der ve çekip gider. birde şuan şiddet çoook moda oldu. Yakında sokakta tek bir kedi bile göremeyeceğiz artık günahsız hayvanlara da yönelecekler.

UOTE="Adran, post: 39703628, member: 661549"]tabi ki canım çok haklısın özellkle hamile bırakıp kaçma vakaları vs. kimileri kaçar kimileri de kaçarken yakalanır ve de çok nadir de olsa kıyamaz ve onları bırakamaz. örneğin onunla bir kez birlikte olmak için aylarca seferber olup kandırır ve istediğini de yapınca haydin bana eyvallah güzelim birdaha ki sefere GÖRÜŞMEMEK üzere. der ve çekip gider. birde şuan şiddet çoook moda oldu. Yakında sokakta tek bir kedi bile göremeyeceğiz artık günahsız hayvanlara da yönelecekler.[/QUOTE]
Aynen canim valla korkuyorum hamileyim ama korkuyorm. Rabbim bizlerden uzak tutsun her turlu vahsice cinsel pisliklerden uzak tuttutsun.. Dedigin gibi daha disarda kedileri bile goremiyecez galiba :KK43:

UOTE="Adran, post: 39703628, member: 661549"]tabi ki canım çok haklısın özellkle hamile bırakıp kaçma vakaları vs. kimileri kaçar kimileri de kaçarken yakalanır ve de çok nadir de olsa kıyamaz ve onları bırakamaz. örneğin onunla bir kez birlikte olmak için aylarca seferber olup kandırır ve istediğini de yapınca haydin bana eyvallah güzelim birdaha ki sefere GÖRÜŞMEMEK üzere. der ve çekip gider. birde şuan şiddet çoook moda oldu. Yakında sokakta tek bir kedi bile göremeyeceğiz artık günahsız hayvanlara da yönelecekler.

aynen valla :KK43: bebişini Allah analı babalı büyütsün canım :) . ve Allah hepimizi korusun.

Batılı erkeklerin Türk kadınlarının çoğu tarafından hoş karşılanmamasının sebebi budur. Adam gibi sağlıklı ilişkiyi bünyeleri kaldırmıyor çünkü. Nerde hır gür var, millet orada.

Evet, bugün otobüs yolculuğunda erkeklerin konuşması bu şekildeydi...
Biri sevgilisinden şikayetçiydi, diğerleri de diyordu ki tavsiye olarak "oğlum, kızları döveceksin ki sana bağlansınlar, vallahi öyle, tokat atınca daha da bağlanıyorlar. Ahmet kendininkine kafa atmıştı"
....

Hak vermedim değil, cidden böyle olmuş.. Ne kadar iyi insan varsa nedense genç kızlarımız "elektrik" alamıyor ama nerede kötü huylu, ahlaksız, vurmaktan çekinmeyen bir erkek varsa deli divane "aşık"! olunuyor..

Duyduğum bu sözleri paylaşmak istedim ve ben bu sözleri bir kere değil daha önce de çok duydum.. ( Durum bu kadar vahim yani )

Kendinize yazık etmeyin arkadaşlar.. Allah bilir bu yazdıklarımı o çocukların sevgilileri de okuyacak...!

Erkeklere bu cesareti vermeyin, kendinizi ezdirmeyin....

Biraz öğüt gibi oldu ama kimseye öğüt vermiyorum, vermem de zaten, sadece bu erkeklere bu cesareti veren kadınlar kim cidden merak ediyorum, o yüzden açtım konuyu...

Cidden bende merak ediyorum. o_OHiç rast gelmedim.
Hele bir elini kaldırsın bakalım. :KK62:
Neler oluyor?

evet sert erkegi severim ama ailesine esine cocuklarina karsi degil tabiki ama disariya karsi ailesini korumak icin sert cikanada bayilirim esim gibi :) (reklammi oldu ne) :)))

Evet, bugün otobüs yolculuğunda erkeklerin konuşması bu şekildeydi...
Biri sevgilisinden şikayetçiydi, diğerleri de diyordu ki tavsiye olarak "oğlum, kızları döveceksin ki sana bağlansınlar, vallahi öyle, tokat atınca daha da bağlanıyorlar. Ahmet kendininkine kafa atmıştı"
....

Hak vermedim değil, cidden böyle olmuş.. Ne kadar iyi insan varsa nedense genç kızlarımız "elektrik" alamıyor ama nerede kötü huylu, ahlaksız, vurmaktan çekinmeyen bir erkek varsa deli divane "aşık"! olunuyor..

Duyduğum bu sözleri paylaşmak istedim ve ben bu sözleri bir kere değil daha önce de çok duydum.. ( Durum bu kadar vahim yani )

Kendinize yazık etmeyin arkadaşlar.. Allah bilir bu yazdıklarımı o çocukların sevgilileri de okuyacak...!

Erkeklere bu cesareti vermeyin, kendinizi ezdirmeyin....

Biraz öğüt gibi oldu ama kimseye öğüt vermiyorum, vermem de zaten, sadece bu erkeklere bu cesareti veren kadınlar kim cidden merak ediyorum, o yüzden açtım konuyu...

bu cesaretı veren bence agzım yuzum mor ama ayrı kalamıyorum ay bana döner mi ay evlılık bu kolay mı ay bılmemkaç yıllık ılıskı anlık ofke,,donmelı mıyım ablalarım dıyen kızlar ve kadınlar işte
burada bile ornegı o kadar çok ki..Onları gördükçe dah şimdiden ılerıde boyle bır kızım olurda el alemın adamından dayak yer dıye hıc kızım olsun ıstemıyorum valla

Cidden bende merak ediyorum. o_OHiç rast gelmedim.
Hele bir elini kaldırsın bakalım. :KK62:
Neler oluyor?

Canım burda bile yazdılar adam dövüyormuş seslerini çıkarmıyorlarmış şaka gibi. Allah böyle sınamasın..

bu cesaretı veren bence agzım yuzum mor ama ayrı kalamıyorum ay bana döner mi ay evlılık bu kolay mı ay bılmemkaç yıllık ılıskı anlık ofke,,donmelı mıyım ablalarım dıyen kızlar ve kadınlar işte
burada bile ornegı o kadar çok ki..Onları gördükçe dah şimdiden ılerıde boyle bır kızım olurda el alemın adamından dayak yer dıye hıc kızım olsun ıstemıyorum valla
Hele bi benim kızıma biri tokat atsın valla bırak beni benim eşim gider bulur gebertir kızı da alır getirir :-) Kayınpederimden biliyorum. Kayınpederimin damadı kızına tokat atmış. Kayınpederim hemen uçağa atlamış gitmiş memlekete, damadını kahvede bulmuş, düşmüş üstüne herkesin içinde :-) Sen kimsin benim kızıma vuruyorsun demiş :-) Ohh iyi olmuş. Adam ondan sonra melek olmuş melek :-)

Canım burda bile yazdılar adam dövüyormuş seslerini çıkarmıyorlarmış şaka gibi. Allah böyle sınamasın..

Hele bi benim kızıma biri tokat atsın valla bırak beni benim eşim gider bulur gebertir kızı da alır getirir :-) Kayınpederimden biliyorum. Kayınpederimin damadı kızına tokat atmış. Kayınpederim hemen uçağa atlamış gitmiş memlekete, damadını kahvede bulmuş, düşmüş üstüne herkesin içinde :-) Sen kimsin benim kızıma vuruyorsun demiş :-) Ohh iyi olmuş. Adam ondan sonra melek olmuş melek :-)

oh ıyı olmus valla zaten aıle sahıp cıkmadımı kımse sahıp cıkmaz
herkesın basında aıle olmalı, aile olmayla da olunmuyo ama aıle gıbı koruyan bırılerı olmalı yani
ben de karsıyım bır kadın naparsa yapsın vurulmamalı
hayatından cıkar ama vurma
cunku kadın gucsuzdur erkege gore onu alt etmek erkegın korkaklıgır

oh ıyı olmus valla zaten aıle sahıp cıkmadımı kımse sahıp cıkmaz
herkesın basında aıle olmalı, aile olmayla da olunmuyo ama aıle gıbı koruyan bırılerı olmalı yani
ben de karsıyım bır kadın naparsa yapsın vurulmamalı
hayatından cıkar ama vurma
cunku kadın gucsuzdur erkege gore onu alt etmek erkegın korkaklıgır
Aile gerçekten çok önemli. Sen kızının arkasında olursan Allahın izniyle hiçbir şey yapamaz başkası. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman..

Aile gerçekten çok önemli. Sen kızının arkasında olursan Allahın izniyle hiçbir şey yapamaz başkası. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman..

vallahi benim ailem arkamda
inşallah ben de kızım olursa arkasında olucam
ama aılemden bıle farklı davranmanın hayalını kuruyorum
cunku aıle temel ..o eksıkse taşlar bı turlu yerıne oturmaz
elın adamı sever sayar belkı ama aıle eksıklıgını kımse gıderemez kı

vallahi benim ailem arkamda
inşallah ben de kızım olursa arkasında olucam
ama aılemden bıle farklı davranmanın hayalını kuruyorum
cunku aıle temel ..o eksıkse taşlar bı turlu yerıne oturmaz
elın adamı sever sayar belkı ama aıle eksıklıgını kımse gıderemez kı
Kesinlikle öyle çok haklısın.. Allah iyi düzgün ailelerden etsin bizleri diyelim o zaman :KK66:

X