- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Karıdır döverde severde...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi misin? şok şok şok resmen
Dayağın modası geçti zaten hep o eski yeşilçam filmlerinden esinlendi dayakçı erkekler kadir inanır mesela ay hiç sevmem her filmde mutlaka kadını döverdi ,ne iğrenç adamda, filmleride
Kıskançlıkla şiddet eşit tutulamaz. Eşine bir kadın sırnaşır yapışır kıskanırsın. Diğer türlü yok dışarı çıkma, yok cama bakma yok bilmem ne yapma, bu kıskançlık değil resmen kadına köle muamelesi yapmaktır..Kıskançlığı, sevilme olarak algılayan hastalıklı bir düşünme sistemine sahip kadınlarımız.
Bunu ne zaman eleştirsem el cevap "eşini kıskanmayan tek yaratık domuzdur"
Düz mantığa gel hele hele...
E peki kadınlar nasıl düzelecek? Şiddeti önemli görmeyen kadınlar nasıl bilinçlenecek?O mantıkta ki insan düzelmez ki zaten düzelmesi gereken aslında buna onay veren kadın değişmidir? adam manyak işin ne onla mum ışığında mı dövüyor sanki?
Kocadır döver de söver de değil miydi kız o?Karıdır döverde severde...
,pis kıskanç kadınlar sizi kocam değilmi döverde severde sevmese dövermi bide böyle bir akım var onu unutmayalım kocam beni hiç sevmiyor ya
Var tabi olmaz mı? Var ki bunlar böyle düşünüyor.. Rica ederim ayrıca ;-)
Ooooo en ideali
Bence herkesin kendi hayatı değil, şiddete taviz vermek ne kadar iğrenç bir durum. Ve şiddet uygulayan bir insan için de ölüyorum bitiyorum demeler çok kötü..
İşte bakın varmış örnekleri..
Evet keşke kızlar daha iyi insanları seçse de bu şiddet de böyle son bulsa. Kim bilir...
Ama kızlar böylelerine erkek diyor. Tabi bazı kızlar. Asıl öyle kızlar utanmalı..
Kesinlikle bunun da etkisi çok büyük. Adam karısını dövüyor, polis çağırıyorlar, kadın kocamdır döver de sever de diyor ve polis gidiyor. Böyle olmamalı. Neden şiddet sürekli ekranlarda? Hala var mı bilmiyorum çünkü çooook çok uzun zamandır tv izlemiyorum..Televizyonda maço erkekler daha karizmatik gösteriliyor mesela, şiddet eğilimi olan falan.. Ben bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
Biliyon mu ozellikle ergen kizlarimizda bu duruma sikca rastlaniliyo bu bir gercek. Çünkü cevremde cook sik rastladim en yakinlarimdan gördüm maalesef cok uzucu bi ddurum. Aslinda bu durum kadinlarda o erkegi cekici mi gosteriyo, guc sembolü olarak mi goruyo bunu kadinlarimiz bir turlu anlamis degilim. Mesela gecen sene unv de bi arkadasim vardi adamin bu kiza herkesin oortasinda etmedigi kufur, hakaret vs. Yoktu ustelik adamin baska bi sevgiliside vardi ustune bu kiza siddet uyguluyordu. Biz bu kiza o kadar birak dememize ragmen seviyorm ben boyle diyordu. Cook ilginc ornekler var maalesef canimİnsanlık gittikçe yaşlanıyor ve ölüyor. Hayvanlardan da beter hayat yaşatanlar var.. Ki hayvanlar bile kendi sınırlarını aşmıyorlar..
Peki neden böyle? Bunun sebebi ne? Neden acı çektiren erkek baş tacı ediliyor??
Anlık tepkilerden bahsetmiyorum ki aksine sürekli ve artarak devam eden ve kadınların "bana çok düşkün, beni çok seviyor, arkadaşlarımla bile çıksam yüzü düşüyor. Hep dizinin dibinde olayım, kimse beni görmesin istiyor" şeklinde bayıla bayıla yorumladıkları hastalık halinden bahsediyorum. Şiddetse bu da şiddet. Örneğin birçok kadın burada eşin sürekli arayıp nerdesin, kiminlesin kontrolü yapmasının taciz olduğunu, aslında kişilik haklarının ihlaline girdiğini ve psikolojik şiddet olduğunu bilmiyor.Kıskançlıkla şiddet eşit tutulamaz. Eşine bir kadın sırnaşır yapışır kıskanırsın. Diğer türlü yok dışarı çıkma, yok cama bakma yok bilmem ne yapma, bu kıskançlık değil resmen kadına köle muamelesi yapmaktır..
Var canım olmaz olur mu, ben de izlemiyorum aslında, ailemin yanına gidince görüyorum.Kesinlikle bunun da etkisi çok büyük. Adam karısını dövüyor, polis çağırıyorlar, kadın kocamdır döver de sever de diyor ve polis gidiyor. Böyle olmamalı. Neden şiddet sürekli ekranlarda? Hala var mı bilmiyorum çünkü çooook çok uzun zamandır tv izlemiyorum..
yoo bu sozum sadece kendini flort doneminde belirten hem sozlu hem nadirde olsa fiziki siddet kullanan erkeklerin kiz arkadaslari icin, iliskileri eninde sonunda biter bide iliski suresince yas tutulur, sanki siddet olmadan yasayamiyormus gibi..
E peki evlendiler mi? HErkesin içinde küfür eden bir adamı! yanında sevgili diye taşıyana yazıklar olsun ne diyeyim..Biliyon mu ozellikle ergen kizlarimizda bu duruma sikca rastlaniliyo bu bir gercek. Çünkü cevremde cook sik rastladim en yakinlarimdan gördüm maalesef cok uzucu bi ddurum. Aslinda bu durum kadinlarda o erkegi cekici mi gosteriyo, guc sembolü olarak mi goruyo bunu kadinlarimiz bir turlu anlamis degilim. Mesela gecen sene unv de bi arkadasim vardi adamin bu kiza herkesin oortasinda etmedigi kufur, hakaret vs. Yoktu ustelik adamin baska bi sevgiliside vardi ustune bu kiza siddet uyguluyordu. Biz bu kiza o kadar birak dememize ragmen seviyorm ben boyle diyordu. Cook ilginc ornekler var maalesef canim
Evet, psikolojik şiddet de çok büyük bir şey. Allah korusun. Birisi benim özgürlüğümü kısıtlarsa hayatım zindana dönerdi herhalde. Ama var böyle kadınlar, bakkala bile gidemeyen kadınlar.. Çok acı..Anlık tepkilerden bahsetmiyorum ki aksine sürekli ve artarak devam eden ve kadınların "bana çok düşkün, beni çok seviyor, arkadaşlarımla bile çıksam yüzü düşüyor. Hep dizinin dibinde olayım, kimse beni görmesin istiyor" şeklinde bayıla bayıla yorumladıkları hastalık halinden bahsediyorum. Şiddetse bu da şiddet. Örneğin birçok kadın burada eşin sürekli arayıp nerdesin, kiminlesin kontrolü yapmasının taciz olduğunu, aslında kişilik haklarının ihlaline girdiğini ve psikolojik şiddet olduğunu bilmiyor.
En iyisini yapıyorsun. Tvsiz hayat çok sağlıklı..Var canım olmaz olur mu, ben de izlemiyorum aslında, ailemin yanına gidince görüyorum.
Pek anlayamadım demek istediğinizi?bazı kadınlar erkek zorlayan değilde insan zorlayan cinsinden bu kadınlar yüzünden erkekler kendini aslan terbiyesicisi zannediyor.ben hala kocamı büyütemedim. böyle diyen bir arkadaşına kulak verirse belasını arıyor demektir.
Evlenmediler canim tabikide okul bitti asklarida bitti. Kiz sana ne diyorm cocuk ayni anda iki kizla beraberdi ikisiylede cikiyordu, ustelik ikisininde birbirinden haberi vardi ve farkindaydilar ama seviyorm diyordu bi benim manyak arkadasimE peki evlendiler mi? HErkesin içinde küfür eden bir adamı! yanında sevgili diye taşıyana yazıklar olsun ne diyeyim..
Evet, psikolojik şiddet de çok büyük bir şey. Allah korusun. Birisi benim özgürlüğümü kısıtlarsa hayatım zindana dönerdi herhalde. Ama var böyle kadınlar, bakkala bile gidemeyen kadınlar.. Çok acı..
En iyisini yapıyorsun. Tvsiz hayat çok sağlıklı..
Pek anlayamadım demek istediğinizi?
Evlenmediler canim tabikide okul bitti asklarida bitti. Kiz sana ne diyorm cocuk ayni anda iki kizla beraberdi ikisiylede cikiyordu, ustelik ikisininde birbirinden haberi vardi ve farkindaydilar ama seviyorm diyordu bi benim manyak arkadasim
şu kendisine kötü davranan erkekler tapan kadınlar yüzünden normal kadına da anormal davranacak bu erkekler diyorum.birde böyle düşünen bir erkeğe kulak verirse benim kocam belasını arar diyorum."Pek anlayamadım demek istediğinizi?
Amin canim Rabbim sasirtmasin bizlerden de uzak tutsun boyle seyleri...Hah bi de erkek niye aldatıyor diyorlar. Sen seni aldattığını bile bile onunla devam edersen, hazmedersen erkekler de yapar zaten karakter yok çoğunda. Neyse ya Allah kimseyi şaşırtmasın..
Vicdanlı olan insan kulak vermez. Herkesin kendi doğruları vardır sonuçta..şu kendisine kötü davranan erkekler tapan kadınlar yüzünden normal kadına da anormal davranacak bu erkekler diyorum.birde böyle düşünen bir erkeğe kulak verirse benim kocam belasını arar diyorum.
amin canım keşke herkesin gerçek yüzünü görebilsek ama görmeye bile gerek yok tek bir kelimeyle bile belli ediyor insanlar kendileriniAmin canim Rabbim sasirtmasin bizlerden de uzak tutsun boyle seyleri...