- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
kk de yok mu zaten böyle örnekler bdv de okuyoruz bol bol
aslında o dayakçı erkekler özünde birer melek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman kahrolsun baağzı şeylersert(!) erkeklerden hoşlanan baağzı arkadaşlar buna müsade ediyor canım
Di mi ama...kk de yok mu zaten böyle örnekler bdv de okuyoruz bol bol
Ee tabi ailenin de etkisi vardır o muhakkak.Bunların babasıda dayakçı o kesin normal ailede büyüyen hiç bir erkek bunu dillendirmez
erkek öfkelenince çekıcı bulan hanımlarımız var maaleseff
adamlar formülü bulmuş
yalanda değil hani nerede ipsiz sapsız maço var kadınlar bayılıyor.
Burada bile "erkek dediğin..." şeklinde başlayan o cümlelere ne demeli?
Ee doğru ama. Birçok kadın eşleri kendisine ne kadar kötü muamele ederse o kadar çok iyi davranıyorlar kocalarına.
Hatta aldatma da seksi gecelik, tatlı dil ve güzel yemeklerle ödüllendiriliyor. Erkek olsam ve bu tavsiyeleri veren bir kadınla evli olsam sırf bu iyi muamele için aldatırdım.
Adamlar işini biliyor.
Kadınlar da bu kadar salak olmasın canım.
ahhh o tiplerden işte benım profıl gıbıhani evlilik programlarından birinde bir kadın vardı
kodun mu oturtsun göğsü kıllı olsun diyordu
kahrolsun şiddet yanlısı erkeklerO zaman kahrolsun baağzı şeyler
En hafifiyle "masaya elini vurur, karısını çalıştırmaz, temizlik mi yaparmış..." şeklinde tamamlanan cümleler diyelim.Erkek dediğin ahlaklı terbiyeli namuslu olmalı derim ben hep ama siz hangisinden bahsettiniz??
.
Ya masa kırılırsaAblamın bir arkadaşı ''Erkek dediğin masaya vurdu mu beni susturacak arkadaş.'' derdi.
Flört aşamasında kafa atan erkek evlenince falakaya yatırır :)
Bunu düşünemiyorlar mı acaba kızlarımızda sadist olmuş artık dayak zevk veriyor.
Benim kocam çok iyi harika, pamuk gibi ama beni dövüyorkk de yok mu zaten böyle örnekler bdv de okuyoruz bol bol
Burada iki güne bir geliyor sevgilim ağzımı burnumu kırıyor ama gidemiyorum seviyorum diye. Ne diyebilirim ki insan kendine değer verirse karşıdaki de ona değer verir. Erkeklerde saf değil ya hem ağzını burnunu dağıtayim hem işimi görsün yemek yapsin sümük gibi yapissin. Nerde böylesi konfor.
En hafifiyle "masaya elini vurur, karısını çalıştırmaz, temizlik mi yaparmış..." şeklinde tamamlanan cümleler diyelim.
Bu da gösteriyor ki mesele cinsiyet de değil, zihniyet sorunu aslında.
Çok haklısın ema abla. Küçüklükten işlenmezse belki kaymama ihtimali var..Zaten aileye bakınca anlaşılır , baba kadını dövdüyse oğluda hem çocuğunu hem hanımını dövecektir
Hakikaten düzelecek mantığını kuranlar nasıl düzeleceklerini sanıyorlar? Nasıl düzeltebileceklerini sanıyorlar acaba? Erkek karısını öldürüp hapse girip tövbe ettiğinde falan mı....Sert haşin olacak vurdu en az 5 kemiğimi kıracak anneme gidiyorum dediğim de annamdan başlayıp sülaleme küfür edecek ahh işte bu tabi arada sandalye sopa da kullancak
diye düşünen yoktur tabi ama çoğu kadın düzgün adamla olmaz sıkıcı boğucu gelir sert serseri kopuk tipler ise tercih sebebi günümüz de çünki dünya tersine döndü kızlarda hayatını yaşayıp evleniyor erkekler nasıl temiz kız diyorsa bizlerde adam olsun saygılı olsun vs diyoruz
ben çevremde çok gördüm gününü gün eden evlilik zamanı yüzüne bile bakmayacak adamla evlenen
burda da var ama seviyom ama düzelir he he düzelir
Hee doğru çok haklısın, var öyle insanlar. En son birisi demişti ayyy erkek adam temizlik mi yapar çok itici diye, devamında da benim kocam evi temizler, yemek yapar çok temizlik yapar demişti
Bu şaka herhalde değil mi? Gerçek olamaz..
Çok haklısın ema abla. Küçüklükten işlenmezse belki kaymama ihtimali var..
Hakikaten düzelecek mantığını kuranlar nasıl düzeleceklerini sanıyorlar? Nasıl düzeltebileceklerini sanıyorlar acaba? Erkek karısını öldürüp hapse girip tövbe ettiğinde falan mı....
işin şakası bı yana bu sapkınlık tam anlamıyla hayvanlık...
hayvanlara hakaret değil onların kendı dogası bu zaten erkekler kavga eder sıddet gosterır neden tek derdı beslenmek ve üremektir de ondan o kendi doğasını yaşarken ey insanoğlu sana ne oldu ahlaka vicdana iradeye sahipken nedir derdin
Cook dogru kadinlar kendilerine iyi davranan erkekleri sevmez, ama kendilerine aci cektiren siddet uygulayan erkeklere hayran kalirlar maaleseff boyle