Kızları döveceksin ki sana bağlansınlar...

Burada iki güne bir geliyor sevgilim ağzımı burnumu kırıyor ama gidemiyorum seviyorum diye. Ne diyebilirim ki insan kendine değer verirse karşıdaki de ona değer verir. Erkeklerde saf değil ya hem ağzını burnunu dağıtayim hem işimi görsün yemek yapsin sümük gibi yapissin. Nerde böylesi konfor.

Bunların babasıda dayakçı o kesin normal ailede büyüyen hiç bir erkek bunu dillendirmez
Ee tabi ailenin de etkisi vardır o muhakkak.
erkek öfkelenince çekıcı bulan hanımlarımız var maaleseff

Maalesef ki var. Ve bu düşünce artık ortadan kalkmalı..
adamlar formülü bulmuş:KK45:

yalanda değil hani nerede ipsiz sapsız maço var kadınlar bayılıyor.

Hakikaten öyle ya. Döven, yemek vermeyen, söven, anasına babasına saygısızık eden adamlar el üstünde tutuluyor. E iyi insanlar da yavaş yavaş kız bulmak için :-) için maçolaşıyorlar sanırım..

Burada bile "erkek dediğin..." şeklinde başlayan o cümlelere ne demeli?

Erkek dediğin ahlaklı terbiyeli namuslu olmalı derim ben hep ama siz hangisinden bahsettiniz??
Ee doğru ama. Birçok kadın eşleri kendisine ne kadar kötü muamele ederse o kadar çok iyi davranıyorlar kocalarına.
Hatta aldatma da seksi gecelik, tatlı dil ve güzel yemeklerle ödüllendiriliyor. Erkek olsam ve bu tavsiyeleri veren bir kadınla evli olsam sırf bu iyi muamele için aldatırdım. :KK53:
Adamlar işini biliyor.
Kadınlar da bu kadar salak olmasın canım.

Çok haklısın ne diyeyim.

Erkek dediğin ahlaklı terbiyeli namuslu olmalı derim ben hep ama siz hangisinden bahsettiniz??

.
En hafifiyle "masaya elini vurur, karısını çalıştırmaz, temizlik mi yaparmış..." şeklinde tamamlanan cümleler diyelim.
Bu da gösteriyor ki mesele cinsiyet de değil, zihniyet sorunu aslında.

Zaten aileye bakınca anlaşılır , baba kadını dövdüyse oğluda hem çocuğunu hem hanımını dövecektir

Ablamın bir arkadaşı ''Erkek dediğin masaya vurdu mu beni susturacak arkadaş.'' derdi. :rolleyes:
Ya masa kırılırsa :KK70::KK70::KK70:

Flört aşamasında kafa atan erkek evlenince falakaya yatırır :)
Bunu düşünemiyorlar mı acaba kızlarımızda sadist olmuş artık dayak zevk veriyor.

Evet muhakkak iyi analiz edilmeli evlenilecek kişiler, muhakkak kendini belli eder sevgililik ya da nişanlılık dönemlerinde.. Ama kılzar çookk seviyorum, ben onu değiştiririm diyorlar. Koca adamın nesi değişecek acaba??
kk de yok mu zaten böyle örnekler bdv de okuyoruz bol bol

aslında o dayakçı erkekler özünde birer melek:KK53:
Benim kocam çok iyi harika, pamuk gibi ama beni dövüyor :KK70::KK70:

Burada iki güne bir geliyor sevgilim ağzımı burnumu kırıyor ama gidemiyorum seviyorum diye. Ne diyebilirim ki insan kendine değer verirse karşıdaki de ona değer verir. Erkeklerde saf değil ya hem ağzını burnunu dağıtayim hem işimi görsün yemek yapsin sümük gibi yapissin. Nerde böylesi konfor.

hah aynen, insan ilk önce kendine değer vermeli. Kızlar kendilerine değer vermezse hiç kimse onlara değer vermez maalesef..

Sert haşin olacak vurdu en az 5 kemiğimi kıracak anneme gidiyorum dediğim de annamdan başlayıp sülaleme küfür edecek ahh işte bu tabi arada sandalye sopa da kullancak

diye düşünen yoktur tabi ama çoğu kadın düzgün adamla olmaz sıkıcı boğucu gelir sert serseri kopuk tipler ise tercih sebebi günümüz de çünki dünya tersine döndü kızlarda hayatını yaşayıp evleniyor erkekler nasıl temiz kız diyorsa bizlerde adam olsun saygılı olsun vs diyoruz

ben çevremde çok gördüm gününü gün eden evlilik zamanı yüzüne bile bakmayacak adamla evlenen

burda da var ama seviyom ama düzelir he he düzelir

işin şakası bı yana bu sapkınlık tam anlamıyla hayvanlık...

hayvanlara hakaret değil onların kendı dogası bu zaten erkekler kavga eder sıddet gosterır neden tek derdı beslenmek ve üremektir de ondan o kendi doğasını yaşarken ey insanoğlu sana ne oldu ahlaka vicdana iradeye sahipken nedir derdin

Cook dogru kadinlar kendilerine iyi davranan erkekleri sevmez, ama kendilerine aci cektiren siddet uygulayan erkeklere hayran kalirlar maaleseff boyle :KK43:

En hafifiyle "masaya elini vurur, karısını çalıştırmaz, temizlik mi yaparmış..." şeklinde tamamlanan cümleler diyelim.
Bu da gösteriyor ki mesele cinsiyet de değil, zihniyet sorunu aslında.

Hee doğru çok haklısın, var öyle insanlar. En son birisi demişti ayyy erkek adam temizlik mi yapar çok itici diye, devamında da benim kocam evi temizler, yemek yapar çok temizlik yapar demişti :KK70::KK70:

buna ne demeli, nette dolaşan whatsapp günlükleri o_O

Bu şaka herhalde değil mi? Gerçek olamaz..

Zaten aileye bakınca anlaşılır , baba kadını dövdüyse oğluda hem çocuğunu hem hanımını dövecektir
Çok haklısın ema abla. Küçüklükten işlenmezse belki kaymama ihtimali var..
Sert haşin olacak vurdu en az 5 kemiğimi kıracak anneme gidiyorum dediğim de annamdan başlayıp sülaleme küfür edecek ahh işte bu tabi arada sandalye sopa da kullancak

diye düşünen yoktur tabi ama çoğu kadın düzgün adamla olmaz sıkıcı boğucu gelir sert serseri kopuk tipler ise tercih sebebi günümüz de çünki dünya tersine döndü kızlarda hayatını yaşayıp evleniyor erkekler nasıl temiz kız diyorsa bizlerde adam olsun saygılı olsun vs diyoruz

ben çevremde çok gördüm gününü gün eden evlilik zamanı yüzüne bile bakmayacak adamla evlenen

burda da var ama seviyom ama düzelir he he düzelir
Hakikaten düzelecek mantığını kuranlar nasıl düzeleceklerini sanıyorlar? Nasıl düzeltebileceklerini sanıyorlar acaba? Erkek karısını öldürüp hapse girip tövbe ettiğinde falan mı....:KK51:

Dayağın modası geçti zaten hep o eski yeşilçam filmlerinden esinlendi dayakçı erkekler kadir inanır mesela ay hiç sevmem her filmde mutlaka kadını döverdi ,ne iğrenç adamda, filmleride

Kıskançlığı, sevilme olarak algılayan hastalıklı bir düşünme sistemine sahip kadınlarımız.
Bunu ne zaman eleştirsem el cevap "eşini kıskanmayan tek yaratık domuzdur"
Düz mantığa gel hele hele...

Hee doğru çok haklısın, var öyle insanlar. En son birisi demişti ayyy erkek adam temizlik mi yapar çok itici diye, devamında da benim kocam evi temizler, yemek yapar çok temizlik yapar demişti :KK70::KK70:

Bu şaka herhalde değil mi? Gerçek olamaz..

Çok haklısın ema abla. Küçüklükten işlenmezse belki kaymama ihtimali var..

Hakikaten düzelecek mantığını kuranlar nasıl düzeleceklerini sanıyorlar? Nasıl düzeltebileceklerini sanıyorlar acaba? Erkek karısını öldürüp hapse girip tövbe ettiğinde falan mı....:KK51:

O mantıkta ki insan düzelmez ki zaten düzelmesi gereken aslında buna onay veren kadın değişmidir? adam manyak işin ne onla mum ışığında mı dövüyor sanki?

işin şakası bı yana bu sapkınlık tam anlamıyla hayvanlık...

hayvanlara hakaret değil onların kendı dogası bu zaten erkekler kavga eder sıddet gosterır neden tek derdı beslenmek ve üremektir de ondan o kendi doğasını yaşarken ey insanoğlu sana ne oldu ahlaka vicdana iradeye sahipken nedir derdin

İnsanlık gittikçe yaşlanıyor ve ölüyor. Hayvanlardan da beter hayat yaşatanlar var.. Ki hayvanlar bile kendi sınırlarını aşmıyorlar..
Cook dogru kadinlar kendilerine iyi davranan erkekleri sevmez, ama kendilerine aci cektiren siddet uygulayan erkeklere hayran kalirlar maaleseff boyle :KK43:

Peki neden böyle? Bunun sebebi ne? Neden acı çektiren erkek baş tacı ediliyor??

X