Kızları döveceksin ki sana bağlansınlar...

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.412
65.393
Evet, bugün otobüs yolculuğunda erkeklerin konuşması bu şekildeydi...
Biri sevgilisinden şikayetçiydi, diğerleri de diyordu ki tavsiye olarak "oğlum, kızları döveceksin ki sana bağlansınlar, vallahi öyle, tokat atınca daha da bağlanıyorlar. Ahmet kendininkine kafa atmıştı"
....

Hak vermedim değil, cidden böyle olmuş.. Ne kadar iyi insan varsa nedense genç kızlarımız "elektrik" alamıyor ama nerede kötü huylu, ahlaksız, vurmaktan çekinmeyen bir erkek varsa deli divane "aşık"! olunuyor..

Duyduğum bu sözleri paylaşmak istedim ve ben bu sözleri bir kere değil daha önce de çok duydum.. ( Durum bu kadar vahim yani )

Kendinize yazık etmeyin arkadaşlar.. Allah bilir bu yazdıklarımı o çocukların sevgilileri de okuyacak...!

Erkeklere bu cesareti vermeyin, kendinizi ezdirmeyin....

Biraz öğüt gibi oldu ama kimseye öğüt vermiyorum, vermem de zaten, sadece bu erkeklere bu cesareti veren kadınlar kim cidden merak ediyorum, o yüzden açtım konuyu...

Egoya bak demek ki böyle kendini ezdiren kızlarda var yazık.
Bilgilendirdiğiniz için sağolun güzel bi Paylaşım olmuş

Bi tanıdığım,beni dovmeyen koca da koca,mıdır derdi. Bende biz hayvan mıyız ki hayvana bile işkence edilmez derdim. Sanırım bu fikri edinmelerinde kızların payı buyuk...

Gerçekten öyle , değer veren , ahlaklı , iyi huylu insan sevilmiyor , nerde şiddetle davranan , kötü , tembel insan varsa onlar seviliyor , kızlar kendilerine yazık ediyorum gerçekleri gremiyorlar. mantıklı düşünemiyorlar. hani ilerisi içinde bu böyle devam eder daha kötüsü de olabilir diye.

Bunların babasıda dayakçı o kesin normal ailede büyüyen hiç bir erkek bunu dillendirmez

adamlar formülü bulmuş

yalanda değil hani nerede ipsiz sapsız maço var kadınlar bayılıyor.

Ee doğru ama. Birçok kadın eşleri kendisine ne kadar kötü muamele ederse o kadar çok iyi davranıyorlar kocalarına.
Hatta aldatma da seksi gecelik, tatlı dil ve güzel yemeklerle ödüllendiriliyor. Erkek olsam ve bu tavsiyeleri veren bir kadınla evli olsam sırf bu iyi muamele için aldatırdım.
Adamlar işini biliyor.
Kadınlar da bu kadar salak olmasın canım.

Egoya bak demek ki böyle kendini ezdiren kızlarda var yazık.
Bilgilendirdiğiniz için sağolun güzel bi Paylaşım olmuş

Var tabi olmaz mı? Var ki bunlar böyle düşünüyor.. Rica ederim ayrıca ;-)
wuuu en sevdiğim uçan tekme atan sevgili...

üstüne bir de kolumu kırsa tadından yemem

Ooooo en ideali

Bi laf varmış deve ve insana faydalı şeyler ile ilgili bazı insanlar aynen böyle ama herkesin kendi hayatı ne diyebilirizki
Bence herkesin kendi hayatı değil, şiddete taviz vermek ne kadar iğrenç bir durum. Ve şiddet uygulayan bir insan için de ölüyorum bitiyorum demeler çok kötü..

Bi tanıdığım,beni dovmeyen koca da koca,mıdır derdi. Bende biz hayvan mıyız ki hayvana bile işkence edilmez derdim. Sanırım bu fikri edinmelerinde kızların payı buyuk...

İşte bakın varmış örnekleri..
Evet keşke kızlar daha iyi insanları seçse de bu şiddet de böyle son bulsa. Kim bilir...
tükürsünler öylesinin erkekliğine.

Ama kızlar böylelerine erkek diyor. Tabi bazı kızlar. Asıl öyle kızlar utanmalı..

Okumus etmis isi gucu ailesi hersyi olmasi gerektigi gibi olan kiz arkadasim sevgilisi ile ciktiklari tatilde dayak yemisti ve bunun uzerine devam etmisti. En sonunda coduk surekli dovmeye baslayio isi abartio tecavuze varinca olaylar kiz kurtulmak istemisti. Bu seferde pesini birakmamisti biz dahil olmustuk olaya.

Ve bu kiz o ara donemde yani ilkinden sonrakine kadar bir kere sinirlendi normaldir diye dusundu. Anlatmamisti bize de.

Yani kizlar bunun 1 keresi yok. Bir kere yapan ep yapar. Onlqra bu cesareti vermeyin. Sizin cesaret versikleriniz her zaman birilerinin canini yakacak. Kendinizi dusunmuyorsaniz baskalarina aciyin.

Flört aşamasında kafa atan erkek evlenince falakaya yatırır :)
Bunu düşünemiyorlar mı acaba kızlarımızda sadist olmuş artık dayak zevk veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…