- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
sert(!) erkeklerden hoşlanan baağzı arkadaşlar buna müsade ediyor canım
aynen çok doğru. böyle erkek mi olur modna geçiyor kızlarEvet maalesef öyle.
Sert erkek yerine merhametli, saygılı bir erkek olsa ona da pısırık derler..
Evet, bugün otobüs yolculuğunda erkeklerin konuşması bu şekildeydi...
Biri sevgilisinden şikayetçiydi, diğerleri de diyordu ki tavsiye olarak "oğlum, kızları döveceksin ki sana bağlansınlar, vallahi öyle, tokat atınca daha da bağlanıyorlar. Ahmet kendininkine kafa atmıştı"
....
Hak vermedim değil, cidden böyle olmuş.. Ne kadar iyi insan varsa nedense genç kızlarımız "elektrik" alamıyor ama nerede kötü huylu, ahlaksız, vurmaktan çekinmeyen bir erkek varsa deli divane "aşık"! olunuyor..
Duyduğum bu sözleri paylaşmak istedim ve ben bu sözleri bir kere değil daha önce de çok duydum.. ( Durum bu kadar vahim yani )
Kendinize yazık etmeyin arkadaşlar.. Allah bilir bu yazdıklarımı o çocukların sevgilileri de okuyacak...!
Erkeklere bu cesareti vermeyin, kendinizi ezdirmeyin....
Biraz öğüt gibi oldu ama kimseye öğüt vermiyorum, vermem de zaten, sadece bu erkeklere bu cesareti veren kadınlar kim cidden merak ediyorum, o yüzden açtım konuyu...
erkek öfkelenince çekıcı bulan hanımlarımız var maaleseff
Egoya bak demek ki böyle kendini ezdiren kızlarda var yazık.
Bilgilendirdiğiniz için sağolun güzel bi Paylaşım olmuş
wuuu en sevdiğim uçan tekme atan sevgili...
üstüne bir de kolumu kırsa tadından yemem
Bence herkesin kendi hayatı değil, şiddete taviz vermek ne kadar iğrenç bir durum. Ve şiddet uygulayan bir insan için de ölüyorum bitiyorum demeler çok kötü..Bi laf varmış deve ve insana faydalı şeyler ile ilgili bazı insanlar aynen böyle ama herkesin kendi hayatı ne diyebilirizki
Bi tanıdığım,beni dovmeyen koca da koca,mıdır derdi. Bende biz hayvan mıyız ki hayvana bile işkence edilmez derdim. Sanırım bu fikri edinmelerinde kızların payı buyuk...
Evet keşke kızlar daha iyi insanları seçse de bu şiddet de böyle son bulsa. Kim bilir...Gerçekten öyle , değer veren , ahlaklı , iyi huylu insan sevilmiyor , nerde şiddetle davranan , kötü , tembel insan varsa onlar seviliyor , kızlar kendilerine yazık ediyorum gerçekleri gremiyorlar. mantıklı düşünemiyorlar. hani ilerisi içinde bu böyle devam eder daha kötüsü de olabilir diye.
tükürsünler öylesinin erkekliğine.
Flört aşamasında kafa atan erkek evlenince falakaya yatırır :)Var tabi olmaz mı? Var ki bunlar böyle düşünüyor.. Rica ederim ayrıca ;-)
Ooooo en ideali
Bence herkesin kendi hayatı değil, şiddete taviz vermek ne kadar iğrenç bir durum. Ve şiddet uygulayan bir insan için de ölüyorum bitiyorum demeler çok kötü..
İşte bakın varmış örnekleri..
Evet keşke kızlar daha iyi insanları seçse de bu şiddet de böyle son bulsa. Kim bilir...
Ama kızlar böylelerine erkek diyor. Tabi bazı kızlar. Asıl öyle kızlar utanmalı..