• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlare Markofoniden KINA için bu elbiseyi aldım sizce nasıl??

hayda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
408
14
118
Ankara
52 TLye aldım sizce nasıl kızlar?

$4062390102675_0_304x424.jpg

Tatlım ben çok beğenmedim..onca kız arasında sönük kalabilirsin gibi geldi bana :(

Ya aslında kına gecem çok kalabalık olmaycak hatta benim yaşıtımda kız bile yok denecek kadar az.

Sadece bindallı giymeyi düşünüyordum çünkü 2-3 saat felan sürcek. Sonra bu elbiseyi uygun fiyata görünce alayım dedim:(

Kına gecesi bu arada evde ve evin önünde olcak.

Tatlım ben çok beğenmedim..onca kız arasında sönük kalabilirsin gibi geldi bana :(

Bende arkadaşa katılıyorum... Bana da öyle geldi...
:31:

Kırmızı renk olarak çok hoşmuş, fakat biraz sade geldi...
Şimdi baktım markafoni'ye fiyat olarak çok iyiymiş.
Ama bence daha çok birinin düğününe giderken giyilebilecek tarzda...

Kına için kırmızı fakat sade birşey olsun diye düşünüyorsan, şu tarzları seçebilirsin...
17817d1316092538-85d3e9aaa416d9f18d108a800aa74f28_1265324769.jpg

images

kirmiziabiye1.jpg

kirmiziabiye4.jpg

Yani daha çok albenisi olup "ben buradayım" diyen elbiseleri tercih edersen, hoş olur :34:

............ Dün kızılayda baktım abiyelere 450-500 TL:(

Son düzenleme:
52 TLye aldım sizce nasıl kızlar?

Eki Görüntüle 392375

Tek sefer giyilecek bir şeye o kadar para vermek te insanın içini acıtıyor aslında. Heleki para kendi kazandığınızsa daha zor :27:

Evet abiyeler 300 liradan başlıyor, sonra başka yerlerde de kullanabilecekseniz alın derim ama başka bir yerde abiye giymiyorsanız, benim gibi sporsanız iş dışında dışarıda kot eteği -pantolonu ayağınızdan çıkartamıyorsanız (düğünlerde bile) gerek yok bence. Abimin düğününde bile gömlek - keten cepli bir spor etekle spor ayakkabı giymiştim. Bıraksalar kendi düğünümde de giyecem :1:

Güle güle kullanın aldığınız kıyafetinizi. Saçınızı yaptırırsınız, e makyaj da olacak. Sönük kalacağınızı düşünmüyorum.

Canım dediğin gibi sade bir şekilde olacaksa bence hiç sorun etme doğru bir kıyafet seçmişsin.
Zaten topukluluların saçın başın makyajınla elbiseyi konuşturacak sensin.
Mutluluklar:16:

Canım dediğin gibi sade bir şekilde olacaksa bence hiç sorun etme doğru bir kıyafet seçmişsin.
Zaten topukluluların saçın başın makyajınla elbiseyi konuşturacak sensin.
Mutluluklar:16:

Çok teşekkür ederim.

Aslında hiç giymeyecektim abiye. Hep bindallıyla duracaktım. Ama fiyatıda uygun görünce alayım dedim belki kuzenlerin düğünününde giyerim felan diye.

Tatlım bir kere kına gecen olacak...biraz daha bütçeyi zorla 250-300'e daha şık bişey al...sonra pişman olma derim şekerim..

Haklısın canım bir kere kına gecem olacak ama işte herkesin kına gecesi gibi olmayacak, çok sade geçecek cenazemizden dolayı.

Bide nişanlımı çok zorlamak istemiyorum herşeyi kendimiz yapıyoruz.

Haklısın canım bir kere kına gecem olacak ama işte herkesin kına gecesi gibi olmayacak, çok sade geçecek cenazemizden dolayı.

Bide nişanlımı çok zorlamak istemiyorum herşeyi kendimiz yapıyoruz.

Tatlım benim kuzenimin düğününden 21 gün önce dedemiz vefa etti aniden..gelinimiz Allah için isterseniz kına yapmatyalım dualı olsun cenazeniz var dedi ama halam gelininine bir kere gelin olcaksın bu hayatta bir kere oluyor...acımız büyük ama buda sizi hyatanızda bir kere olacak..hem dedenizde onun ölümü yüzünden böyle birşey yaparsak eminim çok üzülürdü dedi..bencede haklıydı dedem böyle birşeyi görseydi daha çok üzülürdü..o yüzden tatlım acın büyük ama seninde hayatında bir kere başına gelebilecek bişey...iyi düşün derim.....

Tatlım benim kuzenimin düğününden 21 gün önce dedemiz vefa etti aniden..gelinimiz Allah için isterseniz kına yapmatyalım dualı olsun cenazeniz var dedi ama halam gelininine bir kere gelin olcaksın bu hayatta bir kere oluyor...acımız büyük ama buda sizi hyatanızda bir kere olacak..hem dedenizde onun ölümü yüzünden böyle birşey yaparsak eminim çok üzülürdü dedi..bencede haklıydı dedem böyle birşeyi görseydi daha çok üzülürdü..o yüzden tatlım acın büyük ama seninde hayatında bir kere başına gelebilecek bişey...iyi düşün derim.....

Canım haklısın, bizde iptal edelim felan diye sorduk yengeme asla dedi dayın böyle olsun istemezdi kesinlikle dedi kuzenlerimde karşı çıktı kesinlikle bu düğünü yapın dedi nişan yüzüklerimizi dayım takmıştı zaten:(

Açıkcası evde olacağı için çok aşırı giyinmek istemiyorum canım. Yoksa gösterdiğiniz modeller çok güzel ama evde nasıl olur bilmiyorumki

Canım haklısın, bizde iptal edelim felan diye sorduk yengeme asla dedi dayın böyle olsun istemezdi kesinlikle dedi kuzenlerimde karşı çıktı kesinlikle bu düğünü yapın dedi nişan yüzüklerimizi dayım takmıştı zaten:(

Açıkcası evde olacağı için çok aşırı giyinmek istemiyorum canım. Yoksa gösterdiğiniz modeller çok güzel ama evde nasıl olur bilmiyorumki

Gelin olduğun için abartı olmaz tatlım...ilk sayfada arkadaın eklediği tarzda abiyeler al...sen gelinsin en güzel sen olmalısın o gün...herkez bir wooowww demeli yani :9::9:

Gelin olduğun için abartı olmaz tatlım...ilk sayfada arkadaın eklediği tarzda abiyeler al...sen gelinsin en güzel sen olmalısın o gün...herkez bir wooowww demeli yani :9::9:

Ay canım çok teşekkür ederim yaa, valla moral oldun bana. Tamam öyleyse çok şık bir abiye alcam amaaan neye para vermiyoruzki iade ederim gelen elbiseyi o zaman:)

Back