Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi kızlar yorum bekliyorum:) Sizce kına için çok mu basit?
Tatlım ben çok beğenmedim..onca kız arasında sönük kalabilirsin gibi geldi bana
Tatlım ben çok beğenmedim..onca kız arasında sönük kalabilirsin gibi geldi bana
^ Canim ulusa bak, cesit daha cok ve fiyat daha uygun.
Canım dediğin gibi sade bir şekilde olacaksa bence hiç sorun etme doğru bir kıyafet seçmişsin.
Zaten topukluluların saçın başın makyajınla elbiseyi konuşturacak sensin.
Mutluluklar
Almışsın artık :)))
Gelsinde duruma göre iade edecem sanırım:)
Tatlım bir kere kına gecen olacak...biraz daha bütçeyi zorla 250-300'e daha şık bişey al...sonra pişman olma derim şekerim..
Haklısın canım bir kere kına gecem olacak ama işte herkesin kına gecesi gibi olmayacak, çok sade geçecek cenazemizden dolayı.
Bide nişanlımı çok zorlamak istemiyorum herşeyi kendimiz yapıyoruz.
Tatlım benim kuzenimin düğününden 21 gün önce dedemiz vefa etti aniden..gelinimiz Allah için isterseniz kına yapmatyalım dualı olsun cenazeniz var dedi ama halam gelininine bir kere gelin olcaksın bu hayatta bir kere oluyor...acımız büyük ama buda sizi hyatanızda bir kere olacak..hem dedenizde onun ölümü yüzünden böyle birşey yaparsak eminim çok üzülürdü dedi..bencede haklıydı dedem böyle birşeyi görseydi daha çok üzülürdü..o yüzden tatlım acın büyük ama seninde hayatında bir kere başına gelebilecek bişey...iyi düşün derim.....
Canım haklısın, bizde iptal edelim felan diye sorduk yengeme asla dedi dayın böyle olsun istemezdi kesinlikle dedi kuzenlerimde karşı çıktı kesinlikle bu düğünü yapın dedi nişan yüzüklerimizi dayım takmıştı zaten
Açıkcası evde olacağı için çok aşırı giyinmek istemiyorum canım. Yoksa gösterdiğiniz modeller çok güzel ama evde nasıl olur bilmiyorumki
Gelin olduğun için abartı olmaz tatlım...ilk sayfada arkadaın eklediği tarzda abiyeler al...sen gelinsin en güzel sen olmalısın o gün...herkez bir wooowww demeli yani