kıl dönmesi vardı gögsümün yan tarafında onu sıkayım dedim bi baktım ki gögsümden süt gibi beyaz bişe aktı ama küçüçük iğnenin ucu kadar falan sonra hiç akmadı ama ben korktum ya anneme sordum birsey yoktur dedi ama işte ne bilim ben hamile iken akar die bilirdim süt ama evlide değilim hamile olmamada imkan yok yani acaba nie aktı yaaaa varmı böyle birsey yasayan acaba aranızda
kıl dönmesi vardı gögsümün yan tarafında onu sıkayım dedim bi baktım ki gögsümden süt gibi beyaz bişe aktı ama küçüçük iğnenin ucu kadar falan sonra hiç akmadı ama ben korktum ya anneme sordum birsey yoktur dedi ama işte ne bilim ben hamile iken akar die bilirdim süt ama evlide değilim hamile olmamada imkan yok yani acaba nie aktı yaaaa varmı böyle birsey yasayan acaba aranızda
kıl kökünün iltihabı göğüs ucundan akar mı hiç yahu sizde =) bazen kadınlarda hamile olsun olmasın böyle bir akıntı olabliyormuş.. Ben korkulcak bişey yok diye biliyorum netten arattır sen daha kesin bilgi edinirsin
Mrb canım,bu dönem herhangi bir ilaç kullanıyor musun?Ayrıca bir yerde sanırım 'progesteron 'hormonu fazlalığında bunun olabileceğini okumuştum.Ondan da olabilir,kullandığın herhangi bir ilaç varsa o da tetiklemiş olabilir.Sadece gebelik durumundan kaynaklanmaz,endişe etme canım.
daha önce aynı sorun kuzenimde oldu ve buna istinaden yazdım sonuçta doktor değiliz tecübelere göre fikir yürütüyoruz..yolma demişti doktor daha sonra o iltihap göğüs ucundan akmıştı.. içine sinmeyen bi durum lur yada tekrarlarsa dr git cnm
İlnicim seninki hormonal bir sebepten ötürü olabilir sanki.Bir Kadın Doğumcuya gidebilirsin.Muhtemelen hormon testi yaparlar.Aynı şey üniversitedeyken kız arkadaşımda olmuştu.Dr.a gitti kullandığı antibiyotikten bile olabilir demiş,Göğsünede bakmış ultrasonla ve bişey çıkmamıştı.
Bende buna benzer bir durumu danışmak istedim konu açma yetkim var görünüyor ama nasıl açıldığını bilmiyorum.Benimde göğüslerimde adet öncesi olan şişlik ve hassasiyet adetten sonrada devam ediyor.Yani yaklaşık 2 aydır bu şekilde.Gebelik durumuda yok.Anlamadım,sürekli hassasiyet var ve şiş sanki.Acaba bunu yaşayan var mı?Canım nasıl konu açabilirim?Açsam bunu oraya taşıycam ama bilmiyorum.
İlnicim sağol canım.İkimizede geçmiş olsun
canım senin prolaktin hormonun yüksektir bence.bu hormon değeri yüksek olan kadınların hamile olmasalar da göğüslerinden süt gelir.çünkü ben yaşadım bunu.hemde ne süt akıyodu.çok şaşırmıştım farkettiğimde.doktora gittim prolaktinim yüksek çıkmıştı.ilaç kullandım düştü değerler,sütde kesildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?