kızlarda gögüsten süt gibi birsey akarmı...

ilni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
12
0
36
Hatay
kıl dönmesi vardı gögsümün yan tarafında onu sıkayım dedim bi baktım ki gögsümden süt gibi beyaz bişe aktı ama küçüçük iğnenin ucu kadar falan sonra hiç akmadı ama ben korktum ya anneme sordum birsey yoktur dedi ama işte ne bilim ben hamile iken akar die bilirdim süt ama evlide değilim hamile olmamada imkan yok yani acaba nie aktı yaaaa varmı böyle birsey yasayan acaba aranızda

kıl kökü iltihap yapmıştır o akmıştır muhtemelen cnm

saol canım umarım öyledir ama hani kıl kökünün yanından falan aksa korkmazdımda gögüs ucundan akınca endişelendim işte

Son düzenleme:

Mrb canım,bu dönem herhangi bir ilaç kullanıyor musun?Ayrıca bir yerde sanırım 'progesteron 'hormonu fazlalığında bunun olabileceğini okumuştum.Ondan da olabilir,kullandığın herhangi bir ilaç varsa o da tetiklemiş olabilir.Sadece gebelik durumundan kaynaklanmaz,endişe etme canım.

Son düzenleme:
kıl kökünün iltihabı göğüs ucundan akar mı hiç yahu sizde =) bazen kadınlarda hamile olsun olmasın böyle bir akıntı olabliyormuş.. Ben korkulcak bişey yok diye biliyorum netten arattır sen daha kesin bilgi edinirsin

daha önce aynı sorun kuzenimde oldu ve buna istinaden yazdım sonuçta doktor değiliz tecübelere göre fikir yürütüyoruz..yolma demişti doktor daha sonra o iltihap göğüs ucundan akmıştı.. içine sinmeyen bi durum lur yada tekrarlarsa dr git cnm

alerjim var canım benim ama bu ay sadece bir hap içtim onada 2 hafta oldu haklı olabilirsin ama hapımın yan etkileri cok bundan öncede 5 ay adet görmeme sebep olmustu yarın bi bakayım tekrar yan etkilerine

Son düzenleme:

evt haklısın doktor değiliz sonucta ama bilgilenmeye calısıyoruz birbirimizden canım eger tekrarlarsa gidecem saol içimi rahattın

Son düzenleme:
İlnicim seninki hormonal bir sebepten ötürü olabilir sanki.Bir Kadın Doğumcuya gidebilirsin.Muhtemelen hormon testi yaparlar.Aynı şey üniversitedeyken kız arkadaşımda olmuştu.Dr.a gitti kullandığı antibiyotikten bile olabilir demiş,Göğsünede bakmış ultrasonla ve bişey çıkmamıştı.

evt hormanal olabilir cnk aldığım ilaç baya dengemi bozmustu bunuda etkileyebilir en iisi yakın zamanda fırsat bulur bulmaz doktora gitmek içimde rahatlar böylece

Bende buna benzer bir durumu danışmak istedim konu açma yetkim var görünüyor ama nasıl açıldığını bilmiyorum.Benimde göğüslerimde adet öncesi olan şişlik ve hassasiyet adetten sonrada devam ediyor.Yani yaklaşık 2 aydır bu şekilde.Gebelik durumuda yok.Anlamadım,sürekli hassasiyet var ve şiş sanki.Acaba bunu yaşayan var mı?Canım nasıl konu açabilirim?Açsam bunu oraya taşıycam ama bilmiyorum.

canım konulara bakarken altta konu aç var ordan konu açıyorum ama taşımayı bilmiyorum ama yaşadığın problemi bende yaşıyorum asırı hassasiyet agrı falan doktora sormuştum önemli birsey değil hormonların fazlalıgından olur demişti

canım senin prolaktin hormonun yüksektir bence.bu hormon değeri yüksek olan kadınların hamile olmasalar da göğüslerinden süt gelir.çünkü ben yaşadım bunu.hemde ne süt akıyodu.çok şaşırmıştım farkettiğimde.doktora gittim prolaktinim yüksek çıkmıştı.ilaç kullandım düştü değerler,sütde kesildi.

saol canım bilgilendirdiğin için

göğsündeki sivilce gibi çıkan şeyleri sıktığında beyaz bir sıvıda çıkabiliyor aynı sivilcede çıktığı gibi. Ama bu prolaktin yüksekliği de olabilir. Bu süt hormonu oluyor ve evli ve gebe olmasanız dahi bu hormon yükseldiğinde böyle süt gelebiliyor normalde hamile olunca süt üretmesini sağlayan hormon ama hamile değilken de sorun oluyor hatta bebek isteyenlere engel bile oluyor. Merak etme öyleyse bile önemli birşey değil. Doktora git hormon tahlili iste durumu da söyle kan alırlar bakarlar sadece ve yüksekse , hap verirler düşer kendisi.

canım benimde 16 yaşından 20 yaşına kadar süt gibi bir sıvı geldi. bu durumu 16 yaşında farkettim, birkaç ay sonra doktora gittim. bütün testler yapıldı ama hiçbirşey çıkmadı. hormanlarım, ultrasyon sonuçlarım falan herşey normal değer görünüyordu. 20 yaşından sonra azalmaya başladı bi ara tamamen kesildi, şu aralar yine başladı. 2 kere gittim bunun için doktora ikisinde de aynı sonuç, hiçbirşey yok. ama sen mutlaka git doktora, ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…