kızlarbana yardımcı olun

çixgxdem-xoxzal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
573
2
34
kızlar benim 5 aylıkken rahimde acılma oldu doktorum progestan diye hapverdi rahimin kapanması için sonra 1 hafta sonra gene giitik rahimindeki acıklık gitmişdedi ve hapa devam et dedi bendegece yatarken 1defa alıyorum bazen iki defa doktorum dogum yapasıya kadar kullancaksın dedi bende bu rahimin acıklıgını önleyen hapların
dogum sırasında rahimin acılmadını duydum bu hapları yutan kişilerin genelde sezeryan oldunu duydum şizde dogrumu gercekten dogum sırasında rahimi acmıyomu???????**senağlama

canım hiçbir fikrim yok bu konuda ama önemli olan bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesi,
tabi normal dpgum en güzeli ama sezeryan olsun da sağlıklı olsun bebeğin

canım hiç bilmiyorum geçmiş olsun canım bebiş zamanında sağ sağlim gelsinde nasıl olduğu çok önemli değil bence canım

bende iki çocuk annesiyim ve ilk çocuğum 7 aylık oldu ikincisinde ise çok problemler yaşadım.sen milletin lafına bakma agzı olan konuşuyor bana sorarsan doktorun sözünden çıkma gerçekten doktorlarımız biliyor.çocugun sağlığı ve kendi sağlığın için almalısın sen bence doktorunla iiyice konuş

Çiğdemcim ilaçlarla ilgili en sağlıklı bilgiyi doktorundan alırsın..Eğer bu hap açılmayı engelliyorsa o zaman doğumdan önce uygun bir zamanda doktorun sana ilacı bıraktırabilir..Böylece açılmayı engelleyen hapı bıraktığında açılma kendiliğinden gerçekleşecektir..Niye bu kadar telaşa kapıldın ki..?

Benim arkadaşımında 6.ayda rahminde açılma oldu.Arkadaşım hastanede yattı serum aldı doğum yapana kadar ilaç aldı.Ama sorunsuz 40.haftada normal doğum yaptı.Ben sanada kolay ve sağlıcakla bebeğini kucağına almanı dilerim...

Bencede çiğdemcim bunlarla kafanı meşgul etme ben hep normal doğum yapıcam dedim ama olmadımı olmuyo bebeklerimizi sağlığıyla kucağımıza alalımda gerisi yalan... Herşey önce bebeklerimizin sağlığı sonra kendi sağlığımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…