Sivilceli Ciltler kızlarankarada sivilceler izler cukurlar için dr.gidicem kaarar veremedimmmmmmmm:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.791
güven hastanesınde muammer seyhan var ona mı gitsem..kecioren hastanesınde mehmet akar bey varmıs onamı gıtsem..ama ozellıkle sıvılce konusunda cok ıyı olan bır ılgılı doktora gıtmek ıstıyorum..benlerde var..gazı unıversıtesınde meltem onder var..yaaaaaaaa bana bişeyy soleyın cok kararsız kaldımmm.....bildiginiz ıyı bır dr varmı..:84:

sivilce izleri için sana kolojen kremler tavsiye ederim yada nar çekirdeği kremi kullanabılırsın. doktora gıtmeden once bı dene ıstersen

kolojen kremler ozellıkle ıcerısınde paraben bulundurmayanlar derının elastıkıyetını arttıryor ve cıllte olusan sıvılce ızlerıne doldurma etkısı yaparak ıstenılen sonuca ulastırıyor. nar kremı ıse ıcerısınde kı evitamını ıle bunu saglıyor. umarım yrdımcı olmusumdur arkadasım

yesimcim yaa ama fayda edermıkı sen tecrube ettınmı kullandınmı
bıde sey dıcemm bu dedıgın narcıcegı kremını nerden bulabılırımm
bırde kolojen kremı nerden bulcam bunlar dogal urunlermıı.. ama canım bu cılt bence tam dermatolojık bı cılt doktorluk anlıyacagın..ama tecrubelerını ve bılgılerını bılmekte fayda var canım selam ıle..paylas emi

yesimcim yaa ama fayda edermıkı sen tecrube ettınmı kullandınmı
bıde sey dıcemm bu dedıgın narcıcegı kremını nerden bulabılırımm
bırde kolojen kremı nerden bulcam bunlar dogal urunlermıı.. ama canım bu cılt bence tam dermatolojık bı cılt doktorluk anlıyacagın..ama tecrubelerını ve bılgılerını bılmekte fayda var canım selam ıle..paylas emi

Yasemin Oram'ı tavsiye edebilirim.Nişantaşı'nda muayenehanesi var, ayrıca Amerikan Hastanesi'nde de hastalara bakıyor.Ben devam ettim ve verdiği ilaçlardan çok memnun kaldım.Mümkün olduğunca antibiyotik yada bünyeye zarar verici ilaçlardan uzak duruyor.Verdiği kremler benim cildime çok iyi gelmişti.Ayrıca SSK ile alabileğin ilaçları öneriyor.İyi diye nitelendirilen birçok doktora gittim, bir tek Yasemin Oram'mdan memnun kaldım.:126:

doktor dıyorsun ama doktor ya zerotenın yada rouccutane denılen ılaclar verıyorlar onlarda karacıgerı tarıp eıyor,baak agrıs saglıyor ve regl donemlerınde sıkıntılar cıkartyor o yuzden ılaclara karsıyım. bazılar ı lazer yaptırıyor bu seferde ısın elınde yapılsa dahı cıltte yanıklar olusabılıyor o yuzden lazerdende cok korkuyorum ben.
nar çekirdeği kremi ben kullanıyorum benım urun yalnız ıcınde hoda v aloe vera yagıda var oyle meyve kremlrınden degıl cılt ıcın yogn kım apan kremlerden yani canım. o yuzden tavsıye ederım.
ama koloje kremıde tyzem kullanıyor ıkımızde aynı anda bır stede sıpars vermıstık o koloje aldı ben alweyna nar kremı. teyzemde kremden cok memnun o yuzden tavsiye olarak yazdım arkadasım..ayrıca tabıkı tamamen doğal urunler. kımyasal koruyucu bıle yok ıclerınde.
kozmetikciler-aktarlar-intrnet sıtelerınden bulabılırsın

senın cılt tıpın nasıl cukurlasmalar fılan varmı..

benım cılt tıpım karma yalnız kuru olan bolgelerde bıle sıvılcelenme oluyordu. bıde bu bela sıvılce ızlerı. su anda cok rahatım ustelık bu soguk havalarda bıle nemlendırcı ozellıgı ıle cıldım yumusacık.ben nar çekirdeği kremi kullanıyorum. yakınım kologen krem kullanıyor, ama onun cıldı orta yaslarda oldugu ıcın antıagıng etkısı daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…