- Konu Sahibi gunesim1311
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özele yazdım CnmCnmCanim o ikisini alsam yapacagin son fiat ne olur bana
Satıldı Cnm malesef(( Anakucagı ıcı amerıkadan geldı hıc kullanmadık )) için özel msj attım![]()
Bende begendifiniz binoyuncak varsa takas yaoabiliriz104 beden sifir 10 tl
Kopegı begendım hr fonksıyonu calısıyorsa..Bende begendifiniz binoyuncak varsa takas yaoabiliriz
HEr fonksiyonu calisir durumda tabii kiKopegı begendım hr fonksıyonu calısıyorsa..
Markasi.nedir?104 beden sifir 10 tl
Fakat kopegi 10 tl sayamamHEr fonksiyonu calisir durumda tabii ki
Yurt dışına yapılıyor bu elbıseler o nedenle markası yok...ama kalıtelı ıcı yumusacık pamuklu kısın gıydırebılırsınız.aynısından kızımda gıyıyor...Markasi.nedir?
Bunlarin fiyatlari nedir cnmBunlar var cnm kullanılmamıs..
Günaydın elbisenin kalibi nasil kizim ucbucuk yasinda ama boyu 98 cm olurmu acaba minyon yani buyuk gelirmi diye tereddüt ettim elinizde 3-4 yas baska bisey varmi daha oncede siyah botlari begenmistim ama uzun duye vazgectim tasiyamaz diye teşekkürYurt dışına yapılıyor bu elbıseler o nedenle markası yok...ama kalıtelı ıcı yumusacık pamuklu kısın gıydırebılırsınız.aynısından kızımda gıyıyor...
Elbıse rahat olur Cnm kalıbım geniş.. Ama ölçerim ıstersenız yarınGünaydın elbisenin kalibi nasil kizim ucbucuk yasinda ama boyu 98 cm olurmu acaba minyon yani buyuk gelirmi diye tereddüt ettim elinizde 3-4 yas baska bisey varmi daha oncede siyah botlari begenmistim ama uzun duye vazgectim tasiyamaz diye teşekkür