• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar???

poff41

KOCAMLA BİR ÖMÜR:)
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
466
31
123
İstanbul
selam kızlar adetım 14 gun gectı adetımın 6.gunu ve 10.gunu evde test yaptım negatıf cıktı ama hala adet olmadım bu ay cok fazla akıntım oluyor beyaz koyu kıvamda seffaf degıl hamılelık belırtısınde bu varmı karın agrımda oluyor sankı adet olucakmısım qıbı sonuc en gec ne kadar surede cıkar evde yapılan testtlerde

Normalde şimdiye kadar çıkması gerekirdi canım. Bence doktora gitmelisin ama öncesinde kanda baktır gebeliğe

Adetin epey geçmiş çıkması gerekirdi.. Nornalde adetin düzenli mi? Eger öyleyse kesinlikle doktora görünmelisin.

evet kızlar benım adetım cok duzenlı 28 gunde bır olurum su qun olucam dedıqımde o qun ıllakı olurum yanı eltımde ondan dıyor senın gunun nasıl gectı dıye ben gecen ay klomen kullandım asılama olucaktım 13, gunde yumurta hıc olusmamıstı doktorda asılamayı ıptal etmıstı klomen gecıkme yapsa desem bu ılacı daha oncedende kullandım gununde geldı adetım acaba yumurta olusmadıqında adet olunmazmı kı :S

evet kızlar benım adetım cok duzenlı 28 gunde bır olurum su qun olucam dedıqımde o qun ıllakı olurum yanı eltımde ondan dıyor senın gunun nasıl gectı dıye ben gecen ay klomen kullandım asılama olucaktım 13, gunde yumurta hıc olusmamıstı doktorda asılamayı ıptal etmıstı klomen gecıkme yapsa desem bu ılacı daha oncedende kullandım gununde geldı adetım acaba yumurta olusmadıqında adet olunmazmı kı :S
Benimde çok düzenliydi canım klomen ve çatlatma iğnesi kullandıgım ay 10 gün gecikti 9. Gün kan testi yaptırdım negatif çıktı ertesi gün adet oldum. Bi kaç ay sonra anca düzeldi

Benimde çok düzenliydi canım klomen ve çatlatma iğnesi kullandıgım ay 10 gün gecikti 9. Gün kan testi yaptırdım negatif çıktı ertesi gün adet oldum. Bi kaç ay sonra anca düzeldi

belkıde ılactan bılmıyorum kı canım cok akıntı gelıo normalde bna bole olmazdı bnde anlamadım

Back