Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 3462152 kızlar acil bakın sizce silik çizgi varmı çok hafif
6 gün gecti henüz yavrumregle kaç gün var
Hemen idrarda çıkarmı unuttm stresen yaCanım ben göremedim fotoya yansımamış olabilir
Aslında bunu sabah yaptım vakti erkendi o zaman beklemeliyim hafta sonuna kadar kan verirm en iyisi10 gün gecikmeyi bekleyin diyorlar. İstiyorsanız inşallah vardır bir de sabah ilk idrarla test yapmalısın daha doğru sonuç için
Kan verdim bugün 1,2 çıktı canm10 gün gecikmeyi bekleyin diyorlar. İstiyorsanız inşallah vardır bir de sabah ilk idrarla test yapmalısın daha doğru sonuç için
Hayırlısı olsun inşAlalh bende gecikmenin 5. Günündeyim geç döllenme diye içimden geçiyor ama hayırlısı onun için deKan verdim bugün 1,2 çıktı canm
Amin İnşAllah canım bekle biraz daha istersenHayırlısı olsun inşAlalh bende gecikmenin 5. Günündeyim geç döllenme diye içimden geçiyor ama hayırlısı onun için de
Ben de yarın kan vericem korkuyorumKan verdim bugün 1,2 çıktı canm
İkinci bebiş çalışmaları mı başladı canımEki Görüntüle 3462152 kızlar acil bakın sizce silik çizgi varmı çok hafif
Yaaa sen nerdesnnn ne yapıyorsunnnn yavrum nasıl özledim konuşmayı bi bilsen … çok zaman oldu girmiyordum geri döndüm anlat anlat dinliyorum seniİkinci bebiş çalışmaları mı başladı canım
Korma kuzum hayırlısnı işte nasıl olsa er yada geç neyse onu yaşayacağızBen de yarın kan vericem korkuyorum
Vakti zamanı geldiğinde Rabbim hayırlısından kolayından nasip etsin inşallah canım. Bende napıyım işte oğlum oldu 10 aylık onunla gelip geçiyoruzYaaa sen nerdesnnn ne yapıyorsunnnn yavrum nasıl özledim konuşmayı bi bilsen … çok zaman oldu girmiyordum geri döndüm anlat anlat dinliyorum seni
Hayr ya adet gecikince atayım dedim burası bana iyi geliyor malum ama negatif çıktı beklediğim ve istedğim şeydi suan için hazır değilim Rabbim doğru zamanda doğal yollarla nasip eder İnşAllah
amin İnşAllah canım çok şükür bak Rabbim nasip etti sana öyle düşünmek lazım teslim olmak lazım inanıyorsak eğer aksini de yapsak elimize hiç bişi geçmeyecekVakti zamanı geldiğinde Rabbim hayırlısından kolayından nasip etsin inşallah canım. Bende napıyım işte oğlum oldu 10 aylık onunla gelip geçiyoruz
Öyle tabi canım. Senin embriyon var mıydı dondurulmuşamin İnşAllah canım çok şükür bak Rabbim nasip etti sana öyle düşünmek lazım teslim olmak lazım inanıyorsak eğer aksini de yapsak elimize hiç bişi geçmeyecek
Yok yavrum o dönemde devam etmedim doktorum yapalım istersen demişti 2 taneydi sadece onları koydular biri tuttu işteÖyle tabi canım. Senin embriyon var mıydı dondurulmuş
Sorun yoktu yavrum biri tutmadı diğeri tuttu ikiz istemiştik biz Allah öyle istedi demkki ikisinde A kalite idi öyle hatırlıyorumPeki sorun neydi ki